Κρήτη | Ψεύτικο το όπλο που έβγαλε ο μαθητής

κρήτη-ψεύτικο-το-όπλο-που-έβγαλε-ο-μαθ-952694

Ψεύτικο ήταν το όπλο που κρατούσε ένας μαθητής σε σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή της Μεσαράς (Δείτε ΕΔΩ)

Το όπλο με το οποίο εμφανίστηκε στο σχολείο 0 15χρονος μαθητής, ήταν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του cretapost, ρελπίκα ωστόσο το σκηνικό που δημιουργήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου ήταν αρκετό ώστε να δημιουργήσει έντονη αναστάτωση με αποτέλεσμα να επιληφθεί για το θέμα άμεσα η αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας μαθητής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του πήγε στο γραφείο της Υποδιευθύντριας του σχολείου για να καταγγείλει ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια την πρωινής προσευχής, ο συμμαθητής του του έδειξε ένα όπλο που είχε μέσα στην τσάντα του.

To ψεύτικο όπλο εντοπίστηκε ενώ ο 15χρονος μαθητής συνελήφθη και ακόμα κρατείται μέχρι την απολογία του . Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστος ο λόγος που ενήργησε με αυτό τον τρόπο ο μαθητής.

Ο ανήλικος συνελήφθη για παραβίαση διατάξεων του νόμου περί όπλων από τις αστυνομικές αρχές ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ρέπλικα την οποία είχε κρύψει κοντά στο σχολείο

Την Πέμπτη ο ανήλικος μαθητής θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα για την αυτόφωρη διαδικασία.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Μανώλης Καρτσωνάκης αύριο στο σχολείο θα μεταβεί κλιμάκιο με τη συμμετοχή ψυχολόγου, ενώ σε ότι αφορά την υπόθεση, θα ληφθούν, όπως τόνισε, τα μέτρα που προβλέπονται για τον μαθητή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook