Kρήτη | Πρόστιμο σε εργαζόμενη νοσοκομείου για μη χρήση μάσκας – Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι

kρήτη-πρόστιμο-σε-εργαζόμενη-νοσοκομε-1031141

Σύσκεψη παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στη Λότζια, όπου θα τεθεί επί τάπητος ο νέος σχεδιασμός της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου, που περιλαμβάνει την εντατικοποίηση των ελέγχων μετά και τη νέα παράταση στα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Αυτό τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1 και στην Μαρία Μπινιχάκη ο Πολιτικός Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου Μαρίνος Παττακός, ο οποίος εξήγησε πως το προηγούμενο διάστημα τα κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας είχαν προβεί απλώς σε συστάσεις και όχι στη βεβαίωση προστίμων αν και διαπίστωναν παραβάσεις.

«Εκεί που παρατηρήθηκαν τα προβλήματα τελευταία ήταν στις λαϊκές αγορές και τα καταστήματα εστίασης. Από την 1η Αυγούστου έχουμε βεβαιώσει διψήφιο αριθμό παραβάσεων. Είχαμε σωρεία αντιδράσεων προς τη δημοτική αστυνομία, ενώ η δημοτική αστυνομία πρέπει να κατηγορηθεί για περισσότερη επιείκεια από ότι χρειάζεται. Ουδεμία παράβαση για συνωστισμό έχει βεβαιώσει. Κάνουμε συστάσεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παττακός.

Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε πως το προηγούμενο διάστημα είχε επιβληθεί πρόστιμο σε εργαζόμενη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς δεν φορούσε μάσκα.

Πηγή: creta24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook