Κρήτη | Προσπάθεια να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές από την Περιφέρεια – Συναντήσεις με δημάρχους

κρήτη-προσπάθεια-να-καταγραφούν-άμεσ-1134236

Διαδοχικές συναντήσεις για την άμεση καταγραφή και αποζημίωση των πληγέντων πολιτών από την πρόσφατη θεομηνία είχε σήμερα στους Δήμους Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενος από την προϊσταμένη πολιτικής προστασίας της Π.Ε Ηρακλείου Ελένη Τσαγκαράκη, συναντήθηκε και συζήτησε την άμεση nδιαδικασία καταγραφής των ζημιών, με τον Δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο, τους εκπροσώπους του Δήμου Μινώα τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Σαμονάκη και τον Γενικό Γραμματέα Γαβριήλ Κουρή με την συμμετοχή των προέδρων πληγέντων οικισμών αλλά και πολιτών που υπέστησαν ζημιές.

«Για την Περιφέρεια», όπως δήλωσε ο κ. Συριγωνάκης, «αποτελεί προτεραιότητα η αποκατάσταση των υποδομών και άμεση καταγραφή και αποζημίωση των πληγέντων πολιτών και στο πλαίσιο αυτό ήταν αναγκαία και χρήσιμη η σημερινή μας συνάντηση με την Πολιτική προστασία, τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, τους πληγέντες για τον συντονισμό και άμεση έναρξη των διαδικασιών καταγραφής». zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook