Κρήτη | Προσωρινά κρατούμενος ο κατηγορούμενος για το φονικό στις Κουρούνες! Θα μεταφερθεί στις φυλακές της Αγιάς | Video

κρήτη-προσωρινά-κρατούμενος-ο-κατηγο-999289

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 43χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την περασμένη Δευτέρα τον 73χρονο Μανόλη Φινοκαλιώτη στα Περάμπελα του Πάνω Μεραμπέλλου. Σήμερα, Δευτέρα, κι ενώ έχει συμπληρωθεί μία εβδομάδα από το αποτρόπαιο φονικό, οδηγήθηκε στον Ανακριτή και απολογήθηκε τηρώντας την προθεσμία που είχε πάρει.

Όπως ανέφερε ο συνήγορός του Γιώργος Στειακάκης ο κατηγορούμενος απολογήθηκε και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Επισήμανε ότι εξέθεσε τη δική του εκδοχή των πραγμάτων.

“Αντιδρώ, πρόσθεσε, στην πρακτική της υποστήριξης της κατηγορίας να δημοσιεύει αποδεικτικό υλικό το οποίο δεν έχει αξιολογηθεί και ζητά πριν από την κρίση του δικαστηρίου, κάτι το οποίο είναι ανεπίτρεπτο και αντιδικονομικό και παράνομο”.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τις δηλώσεις του κ. Στειακάκη:

Έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος που φώναζε κατά του κατηγορούμενου και κινήθηκε εναντίον του όταν αποχωρούσε.

Οι κατηγορίες, όπως ανέφερε ο συνήγορος της οικογένειας κ. Γιώργος Κοκοσάλης είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κυνηγετικού και οπλοχρησία.

Αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές ΚΡΉΤΗ 1 στα Χανιά.

Πηγή:anatolh.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook