Κρήτη | Προσωρινά κρατούμενος ο 33χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 32χρονης – Μαραθώνια η διαδικασία της απολογίας

κρήτη-προσωρινά-κρατούμενος-ο-33χρονος-1503904

Μετά από μαραθώνια διαδικασία στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα και ενώ είχαν περάσει 8 ώρες που ο 33χρονος βρέθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών, ανακοινώθηκε η απόφαση για την προφυλάκισή του.

Ο ίδιος επέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας του πως ναι μεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την 32χρονη, ωστόσο όλα έγιναν με την συναίνεσή της. Ο 33χρονος περιέγραψε στον ανακριτή όσα συνέβησαν τη νύχτα της Κυριακής, όταν βρέθηκε στην ίδια παρέα σε καφενείο των Ανωγείων με την 32χρονη και τον σύντροφό της.

Ανέφερε πως κατανάλωσαν όλοι αρκετό αλκοόλ και πως όταν η ίδια δεν αισθανόταν καλά προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων. Παραδέχθηκε ότι στο μεταξύ υπήρξε μεταξύ τους συνεύρεση, ωστόσο δεν αποδέχεται ότι υπήρξε βιασμός, εγείροντας ως επιχείρημα και το γεγονός ότι την μετέφερε ο ίδιος στο Κ.Υ. και μάλιστα παρέμεινε για να ρωτήσει πως είναι η κοπέλα.

Στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου όλη μέρα ήταν παρόντες συγγενείς και συγχωριανοί του 33χρονου, για να συμπαρασταθούν.

goodnet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook