Κρήτη | Προκαταρκτική έρευνα στο Βενιζέλειο για την 33χρονη που πέθανε μέσα σε ταξί

κρήτη-προκαταρκτική-έρευνα-στο-βενιζ-1236107

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 33χρονη Όλγα το Σάββατο (19/11), η οποία ξεψύχησε μέσα σε ταξί, όταν με τον σύζυγο της προσπαθούσαν, να προσεγγίσουν το Βενιζέλειο Νοσοκομείο προκειμένου να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες καθώς η ίδια νοσούσε με κορωνοϊό.

Ο σύζυγος της 33χρονης Όλγας ξέσπασε για τον θάνατό της, καθώς θέλει να μάθει πώς πέθανε η γυναίκα του έξω από το νοσοκομείο της Κρήτης.

Η γυναίκα νοσούσε με κορωνοϊό, όταν ξαφνικά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε. Κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όμως όπως ισχυρίστηκε ο σύζυγός της, τους είπαν ότι δε θα πάνε να την παραλάβουν, καθώς δεν ήταν σοβαρό περιστατικό.

«Να δώσουν απάντηση στο παιδί μου, όχι σε μένα, στον γιο μου που είναι 5 χρονών» είπε ο σύζυγος της 33χρονης μιλώντας στο Star.

Όπως είπε ο οδηγός του ταξί, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση και κανείς δεν έδωσε σημασία να την παραλάβει: «Δεν βγήκε κανένας από το νοσοκομείο να την παραλάβει. Μας έστειλαν να γυρέψουμε την ομάδα Covid που είναι από πάνω. Πήγαμε και εγώ και ο σύζυγός της. Δεν ήταν κάποιος να μας ανοίξει, ήταν κλειστή η πόρτα. Βάλαμε τις φωνές, της έκαναν τελικά μαλάξεις μέσα στο ταξί».

Τελικά η γυναίκα «έσβησε» μέσα στο ταξί.

Η διοίκηση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα.

cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook