Κρήτη | Προφυλακίζεται ο 42χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του

κρήτη-προφυλακίζεται-ο-42χρονος-που-ξυ-1067229

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα Δευτέρα μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου ο 42χρονος άνδρας, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα ξυλοκόπησε άγρια την 47χρονη σύντροφό του, «στέλνοντάς» τη σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 42χρονου άνδρα, ο Εισαγγελέας άσκησε προ ημερών ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος.

Κατόπιν, ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ φέρεται ακόμη να υποστήριξε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 42χρονος θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, και θα εξεταστεί από ψυχίατρο πραγματογνώμονα, ο οποίος θα αποφανθεί για την κατάστασή του.

Η 47χρονη γυναίκα ρουμανικής εθνικότητας μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ το πρωί της περασμένης Τετάρτης από τον φερόμενο δράστη της άγριας επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε υποστεί βαριές κακώσεις με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας της να εκτιμάται ως πολύ σοβαρή από την πρώτη στιγμή.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook