Κρήτη | Προειδοποίηση από τον δήμαρχο: «Δύο νέες εστίες κορονοϊού σε χωριά του Δήμου Φαιστού»

κρήτη-προειδοποίηση-από-τον-δήμαρχο-1085378
φωτογραφία αρχείου

«Συνεχίζουμε κανονικά». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Δημάρχου Φαιστού, κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη αναφορικά με τις εξελίξεις στο Δήμο, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των 97 τεστ για κορωνοϊό που πραγματοποιήθηκαν από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Αναφορικά με τη λειτουργία του Δημαρχείου, ο κ. Νικολιδάκης σχολίασε στο neakriti.gr πως ήδη από σήμερα, Τρίτη, στο Δημαρχείο βρίσκεται μερίδα υπαλλήλων, προκειμένου να διευθετήσουν τρέχοντα ζητήματα του Δήμου.

Όπως ανέφερε, «το Δημαρχείο θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία από αύριο Τετάρτη, ή μεθαύριο, Πέμπτη. Τηρώντας απόλυτα όλα τα μέτρα ασφαλείας». Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντως, οι πολίτες καλούνται να μεταβαίνουν στο Δημαρχείο μόνο για επείγοντα ζητήματα.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολιδάκη, μετά τα 97 τεστ που πραγματοποιηθήκαν, ο κίνδυνος του κορωνοϊού φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί, με τον ίδιο, ωστόσο, να τονίζει την κρισιμότητα της εφαρμογής όλων των μέτρων της Κυβέρνησης.

«Συνεχίζουμε κανονικά από τώρα και στο εξής. Είμαστε, βέβαια, αρκετά πιο αυστηροί και ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ».

2 νέες εστίες στη Μεσαρά

Σύμφωνα με τον κ. Νικολιδάκη, θετικοί στον κορωνοϊό έχουν βρεθεί ακόμη δύο άτομα σε διαφορετικό χωριό του Δήμου Φαιστού.

Όπως επιβεβαίωσε χτες το βράδυ, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV ο κ. Νικολιδάκης, πρόκειται για μία μητέρα με το γιο της, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τα ήδη υπάρχοντα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Επίσης, ακόμη μία μικρή εστία κορωνοϊού είναι ενεργή και σε τρίτο χωριό του Δήμου.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook