Κρήτη | Πρεσβεία Αργεντινής: Το ευχαριστώ στο προσωπικό του Βενιζελείου

Ευχαριστήριο … από την Αργεντινή έλαβε το Βενιζέλειο νοσοκομείο, που απέδειξε περίτρανα ότι μια μικρή χώρα με ένα σύστημα υγείας με τα πολλά του προβλήματα, μπορεί να κάνει τη διαφορά, καθώς στηρίζεται στην επιστημονική αριστεία και την ανθρωπιά. Στους ανθρώπους που … αψήφησαν όλα τα δυσοίωνα συμπτώματα και επέμειναν πάνω στη γυναίκα από την Αργεντινή, η χώρα της 63χρονης απευθύνει ένα μεγάλο “ευχαριστώ”.

Mε την επιστολή αυτή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γ.Ν Ηρακλείου Βενιζελείου – Πανάνειο,  για την ίαση, την στήριξη και την φροντίδα της Αργεντινής Υπηκόου( όνομα ασθενούς ), που χάρη στην άμεση  ανταπόκριση σας κατάφερε να βγει νικήτρια στην μάχη κατά του covid-19.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου για την συνεχή ενημέρωση και για την άψογη συνεργασία μας.

Η προσφορά σας, το ήθος και ο επαγγελματισμός σας αποτελούν φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες ώρες που διανύουμε και αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο μας.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και τις προσπάθειες που καταβάλετε, σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη

Με εκτίμηση

Προξενικό Τμήμα Αθηνών

Πρεσβεία της Αργεντινής στην Ελλάδα”

Πηγή:cretalive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ