Κρήτη | Πράξη αγάπης σε ασθενή νοσοκομείου – Παρέλαβε ευχητήριες κάρτες από αγνώστους

κρήτη-πράξη-αγάπης-σε-ασθενή-νοσοκομε-1429303

Μια πράξη αγάπης συγκίνησε τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Όπως αναφέρει σε δημοσίευση η «Ομάδα επικοινωνίας εργαζομένων & φίλων Βενιζελείου Νοσοκομείου», ασθενείς παρέλαβαν Πασχαλινές κάρτες γεμάτες με όμορφες ευχές, από… άγνωστους αποστολείς.

Αναφέρουν συγκεκριμένα «Σήμερα οι ασθενείς μας παρέλαβαν ευχετήριες κάρτες, με τη διαφορά ότι οι αποστολείς ήταν άγνωστοι! Νομίζω δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν αυτή την κίνηση!

Η ασθενής Λ. μου λέει: «Προϊσταμένη, που με βρήκαν; Που το ξέρουν ότι είμαι εδώ; Διάβασε μου γιατί δεν ξέρω να διαβάζω! Κι η γλυκύτατη ασθενής μας έκλαιγε από χαρά στο όνομα της μικρής αποστολέας Αγνής που άγγιξε την ψυχή όλων μας! Αλλά κι ο Γιώργος κι η Νίκη έδωσαν ανέλπιστη χαρά στον αγαπημένο μας κύριο ΣΩΖΩΝ ΡΗΝΙΟΣ! Τελικά υπάρχει ελπίδα! Κι αν κάποιος θέλει είναι εδώ, με όποιο τρόπο κι όποιο μέσο μπορεί! Άγνωστοι μικροί αποστολείς σας ευχαριστούμε για τη δύναμη κι την αισιοδοξία που μοιράσατε απλόχερα σε όλους μας! Κυρία Kostaki Eleftheria σας ευχαριστούμε, γιατί εσείς ήσασταν ο συνδετικός κρίκος κι παραλάβαμε τις κάρτες! Καλή Ανάσταση κι καλό Πάσχα σε όλους!»

Η συγκεκριμένα δράση, σύμφωνα με την δημοσίευση, συντονίστηκε με πρωτοβουλία της υποδιοικήτριας του νοσοκομείου, Κωστάκη Ελευθερία, όπου διάφορος κόσμος έστειλε ευχετήριες κάρτες σε ασθενείς.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook