Κρήτη | Πουλούσαν “μαϊμού” ρούχα και τους συνέλαβαν – Χειροπέδες σε 3 ακόμα άτομα για κλοπή και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (25.09.2021) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί σημάτων, πλαστογραφία.

Ειδικότερα, χθες (26.09.2021) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμων εταιριών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχειρήσεις ιδιοκτησίας των δύο ημεδαπών.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε διάθεση προϊόντων ένδυσης προς πώληση, τα οποία ήταν απομίμηση επώνυμων εταιρειών και συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα απομίμησης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

 

Επίσης, συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθές (25.09.2021) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστυνομικών Φαιστού, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους αλλοδαπούς, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 25,3 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Οι αρχές προχώρησαν σε μία ακόμα σύλληψη στο Μαλεβίζι.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Σχηματίστηκε δικογραφία, χθές (26.09.2021) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, σε βάρος αλλοδαπής, κατηγορούμενης για κλοπή.

Ειδικότερα, η ανωτέρω αλλοδαπή σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, αφαίρεσε από Ι.Χ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού, τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ