Κρήτη | Πως θα υποβάλουν αίτημα δώρου Χριστουγέννων οι άνεργοι ναυτικοί

κρήτη-πως-θα-υποβάλουν-αίτημα-δώρου-χρ-1140260

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων – ενεργειών  πρόληψης και  προστασίας  προσωπικού  και  κοινού λόγο covid-19, η κατάθεση των δικαιολογητικών στο Παράρτημα Ο.Ν. Ηρακλείου για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των Χριστουγέννων 2020, θα γίνεται ως εξής:

  1. Στο Παράρτημα Οίκου Ναύτου Ηρακλείου θα απευθύνονται μόνο οι εγγεγραμμένοι ναυτικοί του Παραρτήματος (εκεί όπου τηρείται ο ατομικός τους  φάκελος) και οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στο νομό Ηρακλείου.
  2. Οι υπόλοιποι δικαιούχοι θα απευθύνονται στα Παραρτήματα Οίκου Ναύτου στα οποία είναι εγγεγραμμένοι (εκεί όπου τηρείται ο ατομικός τους φάκελος) ή στο Παράρτημα που ανήκουν συμφώνα με τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους. Εξαιρούνται όσοι δηλώνουν διεύθυνση μόνιμης κατοικίας στο νομό Ηρακλείου ή το διάστημα αυτό αποδεδειγμένα διαμένουν στο νομό Ηρακλείου.
  3. ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ:

Οι δικαιούχοι Π.Ο.Ν. Ηρακλείου , οι  οποίοι  κατοικούν  εντός  του  νομού Ηρακλείου , θα υποβάλλουν αυτοπροσώπως από την 30/11/2020 έως την  22/12/2020 πλήρη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (αίτηση με επισυναπτόμενα)  σε  σφραγισμένο φάκελο μεγέθους Α4 επάνω στον οποίο θα αναγραφούν το ονοματεπώνυμο τους και το ΑΜΗΝΑ και εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνικό  ραντεβού  με το Παράρτημα μας  (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810224239).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1.Δεν θα λαμβάνονται δικαιολογητικά σε περίπτωση που δεν περιέχονται σε σφραγισμένο φάκελο ή όταν η προσέλευση του ναυτικού γίνεται χωρίς ραντεβού.

  1. Αιτήσεις χωρίς ή με ελλιπή δικαιολογητικά θα απορρίπτονται.
  1. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ:

α. Ο ναυτικός επικοινωνεί με το ΠΟΝ Ηρακλείου για να ενημερωθεί για την ημερομηνία και ώρα προσέλευσης του.

β. Το ΠΟΝ Ηρακλείου θα αποστέλλει στον ενδιαφερόμενο ναυτικό, email για την επιβεβαίωση του ραντεβού με την ημερομηνία και ώρα προσέλευσης.

γ. Ο ναυτικός πριν την μετακίνηση θα αποστέλλει το απαραίτητο sms στο 13033 με κωδικό 3 και τα λοιπά στοιχειά του που απαιτούνται σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί για τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης.

δ. Κατά την προσέλευση του θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα και το ναυτικό του φυλλάδιο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook