Κρήτη | Πολυτέλεια και ανέσεις σε 3 νέα ξενοδοχεία που προτείνει το Forbes για τις καλοκαιρινές διακοπές

κρήτη-πολυτέλεια-και-ανέσεις-σε-3-νέα-ξ-1202382

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, στους αμέτρητους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας θα δώσουμε και φέτος ραντεβού στις διακοπές, με το λευκό χρώμα, το μπλε της θάλασσας, τα μελτέμια και τις ομορφιές του κάθε τόπου να μας περιμένουν. Σε όλους έχουν λείψει πολύ και όλοι μετράμε αντίστροφα τις ημέρες που θα τα ξαναζήσουμε. Ετοιμα να λειτουργήσουν εμφανίζονται και αρκετά νέα ξενοδοχεία στα νησιά, με τις προετοιμασίες σε πολλά εξ αυτών να βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Παρά τη δύσκολη χρονική συγκυρία, με την οικονομία και τον τουρισμό μουδιασμένα, λόγω της πανδημίας, ιδού 3 ξενοδοχειακά projects στην Κρήτη που έχουν ήδη δρομολογηθεί να κάνουν opening και τα οποία προτείνει το Forbes ως ιδανικά για το σκηνικό των καλοκαιρινών διακοπών στην Ελλάδα.

Royal Senses Resort, Ρέθυμνο

Η νέα άφιξη στην Κρήτη ονομάζεται Royal Senses Resort και βρίσκεται στην περιοχή του Ρεθύμνου και συγκεκριμένο στο Πάνορμο. Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που ανήκει στην πολυτελή αλυσίδα Curio Collection της Hilton, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο διεθνών συνεργασιών για το νησί και τη χώρα.

Το ολοκαίνουργιο Royal Senses είναι το τέλειο φυσικό καταφύγιο για οικογένειες ή φίλους που θέλουν να γιορτάσουν την ενότητα. Αυτό το χαρούμενο συναίσθημα, ωστόσο, ισορροπεί με τη χαλάρωση που προσφέρουν οι ιδιωτικές παραλίες και πισίνες, καθώς και τα ευρύχωρα δωμάτια ξενοδοχείου.

Φωτογραφία: Instagram Royal Senses Resort

Numo Ierapetra Beach Resort, Ιεράπετρα

Σε μια εκπληκτική τοποθεσία μπροστά ακριβώς από τη θάλασσα δεσπόζει το Numo Ierapetra Beach Resort.

Γήινο και φρέσκο, η χρωματική παλέτα είναι εμπνευσμένη από τους ανοιχτούς γκρι τόνους της αμμουδιάς και τα πράσινα αρμυρίκια της παραθαλάσσιας αυτής περιοχής.

Ευρύχωρα δωμάτια, μαλακά υφάσματα και υλικά αφής κάνουν όλες τις επιφάνειες τόσο φιλόξενες που το πιθανότερο είναι να περπατήσετε ξυπόλυτοι στους χώρους του νέου αυτού ξενοδοχείου.

Instagram Numo Ierapetra Beach Resort

Η σύνδεση του εσωτερικού με το εξωτερικό είναι ένα ακόμη αναπόσπαστο μέρος της ονειρεμένης κρητικής εμπειρίας στο Numo. Με έναν προσεγμένο σχεδιασμό η μετάβαση από το δωμάτιο στους υπαίθριους χώρους γίνεται πανεύκολα, καθώς όλα έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη διαμονή σας ανέμελη.

Cayo Exclusive Resort & Spa, Ελούντα

Eκανε το ντεμπούτο το μόλις τον περασμένο Αύγουστο, οπότε η φετινή σεζόν είναι που «μετράει».

Αυτό το ολοκαινούργιο ντιζαϊνάτο ξενοδοχείο βρίσκεται στο χωριό Πλάκα, κοντά στον κόλπο της Ελούντας και με απρόσκοπτη θέα στο νησάκι της Σπιναλόνγκας, στη βορειοδυτική ακτή της Κρήτης.

Εκλεπτυσμένο και κομψό, το Cayo Exclusive Resort & Spa προσφέρει εκπληκτική διαμονή στις μεγάλες εγκαταστάσεις του, γαστρονομική απόλαυση και το spa εξισορρόπησης του νου και του σώματος.

Instagram Cayo Exclusive Resort & Spa

Αξίζει να αναφερθεί πως οι γοητευτικοί εσωτερικοί χώροι του Cayo σχεδιάστηκαν από τον διάσημο Ιταλό καλλιτέχνη και σχεδιαστή Gian Paolo Venier και συνδυάζουν στοιχεία του σύγχρονου ευρωπαϊκού πολιτισμού με ελληνικές και κρητικές παραδόσεις.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook