Κρήτη | Ποινή φυλάκισης για τον άνδρα που μαχαίρωσε τον πρώην σύζυγο της πρώην συντρόφου του

κρήτη-ποινή-φυλάκισης-για-τον-άνδρα-πο-1009094

Σε 51 μήνες φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Δικαστήριο Ηρακλείου, στο οποίο δικάστηκε σήμερα, ο 30χρονος Βούλγαρος, ο οποίος χτες τραυμάτισε τον πρώην σύζυγο της πρώην συντρόφου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας του δικαστηρίου ο Βούλγαρος αφέθηκε ελεύθερος εξαιτίας του ανασταλτικού χαρακτήρα της καταδίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, του επιδικάστηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 600 ευρώ καθώς και περιοριστικοί όροι να μην προσεγγίζει την πρώην σύντροφο του και τα παιδιά τους καθώς επίσης να δίνει το παρών μία φορά την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ταυτόχρονα, όπως αποκαλύφθηκε, η 32χρονη Ελληνίδα έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον 30χρονο Βούλγαρο πρώην σύντροφο της και ακόμα ένα παιδί με τον 33χρονο Έλληνα πρώην σύζυγο της.

Το χρονικό

Το «θερμό» επεισόδιο για το οποίο καταδικάστηκε ο 30χρονος Βούλγαρος εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στο σπίτι της 32χρονης στις Πατέλες Ηρακλείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 30χρονος Βούλγαρος ο οποίος διατηρούσε σχέσεις με την 32χρονη πήγε στο σπίτι της γνωρίζοντας πως είναι μέσα και ο πρώην σύζυγός της.

Όταν έφτασε στο σπίτι δεν του επιτράπηκε η είσοδος με αποτέλεσμα εκείνος, σε έξαλλη κατάσταση, να σπάσει τζάμια και πόρτες και να εισβάλει μέσα στον χώρο.

Μάλιστα, κρατώντας ένα μαχαίρι απείλησε την πρώην σύντροφό του, την χτύπησε ενώ τραυμάτισε στο χέρι τον πρώην σύζυγό της.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον 30χρονο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook