Κρήτη | Ποδοσφαιριστής είναι ο 23χρονος που παρασύρθηκε από αγροτικό

κρήτη-ποδοσφαιριστής-είναι-ο-23χρονος-1053730

Αγωνία για την πορεία της υγείας του 23χρονου Κώστα Λαμπράκη, του ποδοσφαιριστή του ΑΣ Ιεράπετρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά χθες στο Στόμιο Ιεράπετρας, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος.

To θετικό είναι ότι οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του είναι αισιόδοξες.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννησης Ιεράπετρας, όπου έπαιζε στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής:

«Σύσσωμη η οικογένεια της Αναγέννησης , οι προπονητές Κώστας και Νίκος Δεδελετάκης και όλοι οι παίκτες, εύχονται από καρδιάς περαστικά στον εξαιρετικό και ταλαντούχο παίκτη Κώστα Λαμπράκη του ΑΣΙ.

Ο Κώστας , που γαλουχήθηκε στις Ακαδημίες της Αναγέννησης από 5 χρονών μέχρι και τα 20 του χρόνια, βρίσκεται από χθες σε κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας τροχαίου , όπου ηλικιωμένος της περιοχής μας τον διέσυρε με το όχημά του, ενώ ο ίδιος ήταν πεζός. Για πολλά χρόνια ο Κώστας έβαλε το δικό του λιθαράκι στην αντρική ομάδα των Λιονταριών. Ξέρουμε ότι θα αγωνιστεί και τώρα για να κερδίσει και αυτή τη μάχη και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει γρήγορα γερός και δυνατός στα γήπεδα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει τη στήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας, αλλά και πολλών αθλητικών σωματείων με πολλές διαδικτυακές ευχές.

Η σκέψη όλων από χθες είναι στον νεαρό παίκτη.

«Κώστα , η ομάδα της καρδιάς σου, σου εύχεται περαστικά και γρήγορη επιστροφή στη ζωή σου και στα γήπεδα»

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook