Κρήτη | Πληθαίνουν οι καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας – Πολλά τα περιστατικά που γίνονται μπροστά σε μικρά παιδιά

κρήτη-πληθαίνουν-οι-καταγγελίες-ενδο-1324895

Εκείνος καταγγέλλει ότι αποπειράθηκε να τον μαχαιρώσει, ενώ εκσφενδόνισε μία πιατέλα προς το μέρος του, την οποία κατάφερε τελικά να αποφύγει. Εκείνη καταγγέλλει ότι τη βρίζει, την απειλεί ακόμα και με μαχαίρι, την χτυπά και ότι αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει στον ύπνο της. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών.

Είναι μία από τις υποθέσεις που έφθασαν χθες ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου και αφορά σε ζευγάρι Ηρακλειωτών που τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στη διαδικασία του διαζυγίου. Τα όσα περιγράφονται στη δικογραφία που σχημάτισε η ΕΛ.ΑΣ είναι τουλάχιστον θλιβερά, δεδομένου ότι στην οικογένεια υπάρχουν και δύο μικρά κοριτσάκια. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε τελικώς για τον Ιούνιο.

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν ήταν η μοναδική που απασχόλησε ΕΛ.ΑΣ και Δικαιοσύνη. Ένα ακόμα ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην οδό Κονδυλάκη κινητοποίησε την Αστυνομία τη νύχτα της Τρίτης.

Ένας 39χρονος Ηρακλειώτης κατηγορείται για ένα ακόμα ενδοοικογενειακό συμβάν σε βάρος της 46χρονης εν διαστάσει συζύγου του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ωστόσο πριν από κάποιους μήνες αποφάσισε να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στην σχέση του. Δεν κατάφεραν να συνυπάρξουν αρμονικά και όσο περνούσε ο καιρός, τόσο κλιμακώνονταν τα επεισόδια μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 46χρονη, είναι η δεύτερη φορά μέσα λίγα 24ωρα που την απειλεί και την χτυπάει. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα, με τον ίδιο να βρίσκεται υπό κράτηση.

Στο μεταξύ χθες, σε άλλη περίπτωση το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου επέβαλε ποινή φυλάκισης 26 μηνών σε πρώην σύζυγο για ενδοοικογενειακό επεισόδιο, το οποίο εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων κοριτσιών τους. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγος ενδεχομένως επιδιώκει με την καταγγελία να τον απομακρύνει από τα παιδιά του και να τον διώξει από το χωριό προκειμένου να ζήσει τον έρωτα της με το νέο της σύντροφο.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook