Κρήτη | «Πίνει νερό στο όνομα» του πατέρα της που προφυλακίστηκε για τον βιασμό της

κρήτη-πίνει-νερό-στο-όνομα-του-πατέρ-1438579

Λίγα 24ωρα μετά την προφυλάκιση του πατέρα της, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ενώ έκαναν διακοπές στα Μάλια, η 34χρονη Βρετανίδα επιμένει να τον υπερασπίζεται με σθένος, εξαπολύοντας βολές κατά της ΕΛ.ΑΣ για λανθασμένους χειρισμούς στην υπόθεση και άδικη στοχοποίηση του 70χρονου πατέρα της ως βιαστή, ενώ ο πραγματικός δράστης, όπως ισχυρίζεται, κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η 34χρονη μάλιστα, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, σε συνέντευξη που έδωσε στην «Daily Μail» δηλώνει αποφασισμένη να παραμείνει στην Κρήτη μέχρι να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και ο πατέρας της να αθωωθεί πανηγυρικά και αποφυλακιστεί. Πιστεύει, λέει, ότι όταν βγει το αποτέλεσμα του DNA θα υπάρξει πλήρης ανατροπή και δικαίωση σε όσα υποστηρίζουν εξ αρχής η ίδια και ο 70χρονος.

Όσα υποστηρίζει στην συνέντευξη της, και άλλα πολλά, τα κατέθεσε η νεαρή Βρετανίδα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου, λίγο πριν την απολογία του πατέρα της. Ήταν εκείνη μάλιστα που έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει για να του συμπαρασταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης έχει ζητηθεί το υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου όπου διέμεναν πατέρας και κόρη προκειμένου να ελεγχθούν οι ώρες που επικαλούνται οι δύο αναφορικά με την επιστροφή τους σε αυτό, σε διαφορετικές χρονικές φάσεις.

Στα «πυρά» πάντως της 34χρονης αστυνομικοί κύκλοι τονίζουν ότι διενήργησαν την προανάκριση με βάση τα όσα είχε καταθέσει η ίδια, μαρτυρίες και το υλικό από κάμερες ασφαλείας από τρία διαφορετικά σημεία που καταγράφουν κινήσεις και συμπεριφορές πατέρα και κόρης.

Υποστηρίζεται ότι το υλικό της δικογραφίας αξιολογήθηκε από εισαγγελέα και ανακρίτρια, οι οποίοι και αποφάνθηκαν για την προφυλάκιση του 70χρονου. Οι απαντήσεις του DNA σίγουρα θα επιδράσουν καταλυτικά για την τελική έκβαση της υπόθεσης αφού είναι στοιχείο-κλειδί.

Πάντως, σε σχέση με το βιντεοληπτικό υλικό, αστυνομικές πηγές τονίζουν:

1ον το βίντεο από το μπαρ όπου διασκέδαζαν νωρίτερα πατέρας και κόρη. Αν δεν ξέρει κάποιος την συγγενική σχέση, άνετα μπορεί να εικάσει ότι πρόκειται για μεθυσμένο ζευγάρι, με τον άνδρα μάλιστα να ερωτοτροπεί με φορτικό τρόπο. Η 34χρονη αντιδρά, προσπαθεί να τον απωθήσει με το χέρι της αλλά εκείνος επιμένει.

2ον οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπάρχει και άλλο βίντεο στο οποίο η κοπέλα φαίνεται να κάθεται σε ένα παγκάκι και ο πατέρας της την πλησιάζει με διαθέσεις ανάλογες με εκείνες του μπαρ, όπως περιγράφεται.

3ον υπάρχει ακόμα ένα βίντεο που «πιάνει» κάποιες κινήσεις από όσους εισέρχονται και εξέρχονται από συγκεκριμένο δρομάκι των Μαλίων. Κόσμος πάει και έρχεται. Πατέρας και κόρη περπατούν, μπαίνουν στο συγκεκριμένο δρόμο, όμως για κάποια ώρα «χάνονται»… Στην πορεία φαίνεται να εξέρχεται μόνο ο πατέρας.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook