Κρήτη | Πήγε στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού… άλλου ατόμου

κρήτη-πήγε-στο-γήπεδο-με-το-πιστοποιητ-1285390

Συνελήφθη, χθες (19.09.2021) το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (19.09.2021) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό κατά το χρόνο που εισήλθε σε αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του οποίου, υπέδειξε πιστοποιητικό εμβολιασμού έτερου ατόμου προκειμένου να παρακάμψει τις σχετικές διατάξεις περί περιορισμού διασποράς της νόσου Covid-19 σχετικά με την είσοδο θεατών σε αγωνιστικούς χώρους. Επιπλέον, στην κατοχή

του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επίσης, συνελήφθη, χθες (19.09.2021) το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 26,5 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook