Κρήτη: Πήγε σπίτι του και τον στραγγάλισε – Πως έφτασαν στα ίχνη του 36χρονου Ρουμάνου οι αρχές

κρήτη-πήγε-σπίτι-του-και-τον-στραγγάλι-721477

Για 15 ολόκληρα χρόνια κυκλοφορούσε ελεύθερος, κάνοντας τα πάντα για να μην συλληφθεί για την ανθρωποκτονία από πρόθεση για την οποία κατηγορείται ότι διέπραξε το 2006 σε ηλικία μόλις 21 ετών!

Ο λόγος για τον 36χρονο Ρουμάνο που συνελήφθη σε κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή 27ου Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών και β) Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο 36χρονος συνελήφθη αφού πρώτα ακινητοποιήθηκε ενώ κυκλοφορούσε πεζός στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χερσόνησο. Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι κυκλοφορεί στην περιοχή και κατέστρωσαν το σχέδιό του το οποίο τελικά οδήγησε στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ekriti.gr ο 36χρονος από τη Ρουμανία, στις 13 Μαρτίου το 2006, είχε δολοφονήσει έναν άνδρα στα Κάτω Πατήσια Αττικής. Πηγή ενημέρωσης ανέφερε ότι ο δράστης της ανθρωποκτονίας είχε μεταβεί στο σπίτι όπου έγινε το έγκλημα, μετά από πρόσκληση του θύματος. Εκεί, τσακώθηκαν με συνέπεια ο 36χρονος να του αφαιρέσει τη ζωή δια στραγγαλισμού.

Στη συνέχεια, όπως προκύπτει από την Αστυνομία, είχε αρπάξει και ότι χρήματα και κοσμήματα είχε βρει στην οικία του θύματος.

Έκτοτε κυκλοφορούσε ελεύθερος χωρίς ποτέ να συλληφθεί για την ανθρωποκτονία παρά μόνο μία φορά το 2013 στο Ηράκλειο, για άλλο όμως αδίκημα.

Φαίνεται πως η αρμόδια υπηρεσία στην Αθήνα εξιχνίασε τώρα την υπόθεση και στη συνέχεια εκδόθηκε και το ένταλμα σύλληψης και το οποίο τελικά εκτελέστηκε στη Χερσόνησο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook