Κρήτη | Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω γιατρός με «φακελάκι» στα χέρια

κρήτη-πιάστηκε-επ-αυτοφώρω-γιατρός-μ-693655

Με προσημειωμένα ευρώ στην κατοχή του, συνελήφθη γιατρός – χειρούργος του ΠΑΓΝΗ την Παρασκευή, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός συνελήφθη μετά από επώνυμη καταγγελία ασθενή του, με τον οποίο φαίνεται αρχικά να είχαν συμφωνήσει σε ένα μικρότερο ποσό για να τον χειρουργήσει. Μετά από αυτό, ο ασθενής εξοργισμένος, από την άγρια εκμετάλλευση του γιατρού στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του, απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Αφού έκανε εγγράφως τις σχετικές καταγγελίες, τα χαρτονομίσματα του ευρώ, με τα οποία υποτίθεται θα πλήρωνε το «φακελάκι», προσημειώθηκαν.

Όταν κατά την διάρκεια του ραντεβού ο γιατρός παρέλαβε το προσυμφωνηθέν ποσό, άντρες της ασφάλειας Ηρακλέιου, δευτερόλεπτα μετά, συνέλαβαν τον χειρούργο, βρίσκοντας πάνω του τα προσυμφωνημένα χαρτονομίσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου και κρατείται, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Με ενδιαφέρον αναμένεται, τις επόμενες ώρες, η αντίδραση από πλευράς διοίκησης του νοσοκομείου αλλά και του υπουργείου Υγείας, καθώς ο εν λόγω γιατρός φέρεται να κατέχει διευθυντική θέση.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook