Κρήτη | Πέθανε ο Κώστας Κεφαλογιάννης, συνεργάτης του Μανώλη Κεφαλογιάννη και στέλεχος της ΝΔ

κρήτη-πέθανε-ο-κώστας-κεφαλογιάννης-σ-1251040

Σε ηλικία 47 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Κώστας Κεφαλογιαννης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Δυστυχώς, η περιπέτεια του δεν είχε αίσιο τέλος καθώς κατέληξε παρότι υπήρχαν θετικά μηνύματα μετά το εξιτήριο του από τη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ετοιμαζόταν να μεταβεί στη Λάρισα προκειμένου να κάνει την αποθεραπεία του, ωστόσο δεν πρόλαβε καθώς χρειάστηκε να μπει εκ νέου στην Εντατική.

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο επιδεινώθηκε, την περίοδο του Πάσχα. Η εικόνα της υγείας του «επέβαλε» την παραμονή του στη ΜΕΘ απ’ όπου κατάφερε να βγει πριν από λίγο διάστημα, προσωρινά νικητής, αφού δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει τη δύσκολη αυτή μάχη, σκορπώντας ανείπωτη θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης που είχε και ένα παιδί, ήταν συγγενής του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ήταν τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα ο κ. Κεφαλογιάννης επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Καλό ταξίδι αδερφέ μας».

cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook