Κρήτη | Περισσότερα ασθενοφόρα και επιπλέον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό – Συνάντηση Αρναουτάκη με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ

κρήτη-περισσότερα-ασθενοφόρα-και-επι-1656492

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Νικόλαο Παπαευσταθίου είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη συνάντηση παραδόθηκε το στέλεχος του ΕΚΑΒ Κρήτης Μανόλης Καλαϊτζάκης και συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται τόσο με τις υποστηρικτικές δράσεις της Περιφέρειας για την ενίσχυση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας με επιπλέον ασθενοφόρα, οχήματα και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και για σκοπό της επίσκεψης του προέδρου του ΕΚΑΒ στην Κρήτη.

«Συναντηθήκαμε σήμερα για μια ακόμη φορά με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος στηρίζει πάντα τα αιτήματα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας όσο και γενικότερα με δράσεις για το καλό του τόπου», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την διαχρονική στήριξη που παράγει η Περιφέρεια Κρήτης με την προμήθεια ασθενοφόρων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, επεσήμανε πως η Περιφέρεια Κρήτης έχει αναγνωρίσει τις ελλείψεις του ΕΚΑΒ στο νησί, έχει υποστηρίξει και συνεχίζει να συμπαρίσταται στην κάλυψη βασικών αναγκών του. «Είναι χρέος μας να είμαστε αρωγοί στο Πολίτη και ιδιαίτερα σε αυτόν που χρησιμοποιεί άμεση ιατρική βοήθεια και στο πλαίσιο αυτό συνεχίζουμε την καλή συνεργασία με το ΕΚΑΒ», υπογράμμισε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Επίκεντρο της διήμερης παρουσίας του Προέδρου του ΕΚΑΒ στο νησί ήταν η πραγματοποίηση ασκήσεων ετοιμότητας στα νοσοκομεία της Κρήτης, σε πρώτη φάση στα Χανιά και στο Βενιζέλειο στο πλαίσιο του ελέγχου επιχειρησιακής ετοιμότητας καθώς και διυπηρεσιακής συνεργασίας προς όφελος των ασθενών και του προσωπικού των νοσοκομείων και με στόχο την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων και κρίσεων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook