Κρήτη | Περίμεναν τον καθηγητή Αγγλικών και ήρθε λίγο πριν τις εξετάσεις – Διαμαρτύρονται οι γονείς

Την απαλλαγή της εξέτασης του μαθήματος των Αγγλικών στο 1ο Λύκειο Ηρακλείου με τη χρήση της Τράπεζας Θεμάτων ζητά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, καθώς καθηγητής ήρθε στη σχολική μονάδα λίγο πριν από τις εξετάσεις! Όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους:

“Μόλις στις  4/4/2022, δηλαδή  2 εβδομάδες πριν το Πάσχα και άλλες περίπου 2,5 μετά, τοποθετήθηκε στο σχολείο μας, ήτοι 1ο ΓΕΛ Ηρακλείου, καθηγήτρια Αγγλικών για να καλύψει τις ανάγκες 5 τμημάτων.

Τρία από αυτά τα τμήματα θα κλιθούν να εξεταστούν στις ενδοσχολικές εξετάσεις με θέματα από την περιβόητη τράπεζα θεμάτων που εξασφαλίζει “ίσες ευκαιρίες στη μάθηση και αντικειμενική αξιολόγηση στα παιδιά αυτής της χώρας”.

Την Τρίτη 26/4/22 επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του συλλόγου μαςμαζί  με αντιπροσωπεία της ΕΛΜΕ & της Ένωσης Γονέων Ν. Ηρακλείου τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Ηρακλείου, προκειμένου να τους υπενθυμίσουμε το πρόβλημα που έχει προκύψει…

Την Τετάρτη 27/4/2022,  ως Σύλλογος του 1ου ΓΕΛ Ηρακλείου – Καπετανακείου, στείλαμε γραπτό  αίτημα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση , το οποίο παραπέμφθηκε στο Υπουργείο Παιδείας μέσω της προαναφερθείσας αρχής.

Έκτοτε, επικρατεί σιγή ασυρμάτου από το Υπουργείο Παιδείας καθώς δεν έχουν αποστείλει καμία  απάντηση ή έστω ενημέρωση σχετικά με τον μείζον αυτό ζήτημα ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι η έναρξη των ενδοσχολικών εξετάσεων με την Τράπεζα Θεμάτων.

Πώς καλούνται αυτά τα παιδιά να εξεταστούν σε ένα μάθημα που δεν έχουν διδαχθεί;

Ποιες είναι οι ενέργειες των ιθυνόντων για αυτή την κατάσταση;

Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος!!!!!

Εμείς σαν γονείς Απαιτούμε την απαλλαγή της εξέτασης του μαθήματος των Αγγλικών με τη χρήση της Τράπεζας Θεμάτων! ”

Πηγή: cretalive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠερί Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Γ.Ν. Χανίων
Επόμενο άρθροΟ κ. Οικονόμου έχει αρχίσει να μαζεύει τα περί 600 ευρώ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ