Κρήτη | Παρών ο Αρναουτάκης στον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου | Photos

κρήτη-παρών-ο-αρναουτάκης-στον-εορτασ-852520

Ευχές σε εγκάρδιο κλίμα στην Ιεράπετρα για την εορτή του Αγίου Γεωργίου και του Πάσχα αντάλλαξε σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα με θεσμικούς εκπροσώπους, υποψήφιους των συνδυασμών και πολίτες της ευρύτερης περιοχής ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο κ. Αρναουτάκης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους του συνδυασμού του στην ΠΕ Λασιθίου, εκκλησιάστηκαν στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου κατά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυρίλλου και συμμετείχαν στην περιφορά της λιτάνευσης της Εικόνας του πολιούχου της Ιεράπετρας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Μετά το πέρας της τελετής ο Περιφερειάρχης αντάλλαξε ευχές σε εγκάρδιο κλίμα με τον Μητροπολίτη, Ιερομενους, Αρχές και πολίτες, ενώ στην συνέχεια, σε αίθουσα παρακείμενου ξενοδοχείου της πόλης ο κ. Αρναουτακης είχε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη, Πελαγία Πετράκη και τους υποψήφιους του συνδυασμού του στην ΠΕ Λασιθίου, Μανόλη Αβραμάκη, Γιάννη Ανδρουλάκη, Γιάννη Γουλιδάκη, Πανίκο Καρατζη, Γιώργο Μηλιαρά, Μαρία Μυλωνάκη- Χανιωτακη, Φωτεινή Ραπάνη-Ρελακη, Χρύσα Σταυρακάκη, Γιώργο Τσιφετάκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook