Κρήτη | Παρίστανε τη φιλόλογο και πουλούσε ημερολόγια – Νέα απάτη

κρήτη-παρίστανε-τη-φιλόλογο-και-πουλο-1803290

Με το επώνυμο «Παπαδάκη» και παριστάνοντας τη φιλόλογο, μία γυναίκα επιχειρούσε να αποσπάσει χρήματα πουλώντας ημερολόγια στο όνομα του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου.

Τη νέα περίπτωση απάτης έκανε γνωστή η διευθύντρια του σχολείου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η οποία έγραψε:

Ενημερώθηκα πρόσφατα ότι τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο Ηράκλειο μια γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι ονομάζεται Παπαδάκη και ότι είναι φιλόλογος του 2ου Γυμνασίου. Αυτή η κυρία πουλάει στο όνομα του σχολείου μας ημερολόγια με αντίτιμο 10 ευρώ και λέει στους καταστηματάρχες και στις υπηρεσίες που πηγαίνει, ότι αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για το σχολείο μας.
Ενημερώνω επίσημα ότι στο Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου δεν υπάρχει καμία Φιλόλογος με αυτό το όνομα και ότι σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ημερολόγια για να συγκεντρώσουμε χρήματα. Δυστυχώς, φαίνεται πως κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την ατμόσφαιρα αγάπης και προσφοράς, που επικρατεί το χρονικό διάστημα πριν τα Χριστούγεννα, για προσωπικό όφελος! Παρακαλώ θερμά, να καταγγείλετε την συγκεκριμένη κυρία, όταν την εντοπίσετε, και σε καμία περίπτωση μην αγοράζετε ημερολόγια από αυτήν. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ!
Η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου
Γραμματική Παλαμούτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook