Κρήτη | Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια από τους μηχανικούς

κρήτη-παράσταση-διαμαρτυρίας-στην-πε-775384
dav

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία η παράσταση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν τα Ν.Τ. Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Λασιθίου στην Περιφέρεια Κρήτης αναφορικά με τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στα θέματα έκδοσης Επαγγελματικών Δικαιωμάτων των Μηχανικών Τ.Ε.

Η Περιφέρεια Κρήτης δια στόματος του Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη εξέφρασε την στήριξη της στα δίκαια και πάγια αιτήματα της Ένωσής μας και δεσμεύτηκε στην προάσπιση τους σε όλα τα επίπεδα. Αποφασίστηκε έπειτα από πρόταση του κ. Περιφερειάρχη η κατάθεση αιτημάτων καθώς και του σχεδίου νόμου που έχει ήδη καταθέσει η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ στη βουλή των Ελλήνων, στο επόμενο συμβούλιο τη Ένωσης Περιφερειών καθώς και η συνέχιση των κινητοποιήσεων από πλευράς των Ν.Τ. Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Κρήτης.

Μετά το τέλος της συνάντησής μας στην Περιφέρεια τα μέλη της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. κινήθηκαν προς τα γραφεία των Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Εκεί βρήκαν μόνον τον κ. Ηγουμενίδη ο οποίος αφού δήλωσε άγνοια για το ζήτημα δεσμεύτηκε να συναντήσει τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου να ενημερωθεί και στη συνέχεια να ενημερώσει τα μέλη της Ένωσης για τις προθέσεις του Υπουργείου και της Κυβέρνησης. Η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. θα συνεχίσει τον αγώνα για την δικαίωση των πάγιων αιτημάτων της μέχρι τόσο το Υπουργείο όσο και η Κυβέρνηση να βάλουν τέλος στην ομηρία που έχουν οδηγήσει χιλιάδες Μηχανικούς Τ.Ε.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook