Κρήτη | «Πάμε Μαζί» – Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

«Πάμε Μαζί» είναι το κεντρικό σύνθημα του ΚΕΘΕΑ για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών για τη φετινή χρονιά. Με σειρά εκδηλώσεων το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ δίνει το «παρών» στις μεγάλες πόλης της Κρήτης, τη Ρόδο και την Κάλυμνο με σειρά εκδηλώσεων για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από τα θέματα νόμιμων και παράνομων εξαρτήσεων.

Παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τους περιορισμούς που επέφερε η πανδημία το προηγούμενο διάστημα σε κοινωνικό – οικονομικό επίπεδο, το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ προσπάθησε να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των εξαρτημένων ατόμων και των οικογενειών τους. Ενίσχυσε υπάρχουσες δομές του και δημιούργησε νέες σε Κρήτη και Ν.Αιγαίο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, στοχεύοντας στη βελτίωση της ενημέρωσης και της προσβασιμότητας σε υπηρεσίες απεξάρτησης με Κινητές Μονάδες σε ΗΡΑΚΛΕΙΟ και ΡΟΔΟ και στη διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών του με τη δημιουργία Πολυδύναμων Κέντρων σε ΧΑΝΙΑ, ΛΑΣΙΘΙ και Ρόδο καθώς και τη δημιουργία Μονάδας για άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τετάρτη 22/6/22 και ώρα 20:00 (κλειστή εκδήλωση) στο Ανοικτό Θέατρο της Πύλης Βηθλεέμ στο Ηράκλειο

Τελετή Ολοκληρώσεων μελών της Ανοιχτής Δομής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για νόμιμες και παράνομες εξαρτήσεις.

Κυριακή 26/6/22 και ώρα 20:00 στο Ανοιχτό Θέατρο Καράβολα στην παραλιακή Ηρακλείου μουσικοχορευτική βραδιά με τους BATALA, τη Ομάδα χορού του Πανεπιστημίου Cretan Swing Shots και το συγκρότημα Alma Music Band από την Μονάδα για άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου και του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Δευτέρα 27/6/22 και ώρα 20:00 (κλειστή εκδήλωση) στο Ανοικτό Θέατρο της Πύλης Βηθλεέμ στο Ηράκλειο

Τελετή Ολοκληρώσεων μελών του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης και του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης ενηλίκων χρηστών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

ΧΑΝΙΑ

Τετάρτη 22/6/22 και ώρα 20:30 στο Θέατρο Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων βραδιά κλασικού και σύγχρονου χορού. Παρουσίαση χορογραφίας από τα μέλη του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων με την υποστήριξη της Σχολής Χορού «Χοροκίνηση».

Κυριακή 26/6/22 και ώρα 21:00 στο Θέατρο Λενταριανών Χανίων
Θεατρική παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη από τα μέλη και τους εθελοντές του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Χανίων.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Δευτέρα 27/6/22 και ώρα 21:00 στο Θέατρο Ερωφίλη Ρεθύμνης
Θεατρική παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη από τα μέλη και τους εθελοντές του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνης.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Σάββατο 25/6/22 και ώρα 19:00 στην παραλιακή πλατεία Ιεράπετρας
Θεατρικό δρώμενο από μέλη και εθελοντές του Πολυδύναμου Κέντρου Αγίου Νικολάου. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό και μουσική βραδιά με τον Μάνο Παπαδάκη και το συγκρότημά του. Συνδιοργανωτές θα είναι η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤ.Α. (ΝΠΔΔ) Ιεράπετρας και ο Δήμος Ιεράπετρας.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κυριακή 26/6/22 και ώρα 19:00 στην πλαζ του ΕΟΤ στον Άγιο Νικόλαο
Θεατρικό δρώμενο από μέλη και εθελοντές του Πολυδύναμου Κέντρου Αγίου Νικολάου. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό και μουσική βραδιά με τον Γιώργο Μανωλάκη και το συγκρότημά του. Συνδιοργανωτές θα είναι ο ΠΑΟΔΑΝ και ο Δήμος Αγίου Νικολάου.

zarpaews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ