Κρήτη | Παίκτης του ΟΦΗ έσωσε εν πλω επιβάτη που έπαθε εγκεφαλικό

κρήτη-παίκτης-του-οφη-έσωσε-εν-πλω-επι-981762

Ο σέντερ του ΟΦΗ, Λεωνίδας Μπουμπάρης που είναι και φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης έσωσε την ζωή επιβάτη που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής κατά την διάρκεια του ταξιδιού επιστροφής της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ από την Αθήνα όπου αντιμετώπισε τον Πανερυθραϊκό.

Ένας επιβάτης του πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ηράκλειο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και ο Λεωνίδας Μπουμπάρης έπραξε ως γιατρός.

Ο σέντερ του ΟΦΗ συνέδρασε καθοριστικά προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του 70χρονου άνδρα καθώς υπήρξε μεγάλος κίνδυνος για την ζωή του καθώς το καράβι είχε αποχωρήσει, ήδη, από το λιμάνι του Πειραιά.Μετά την παρέμβαση του Μπουμπάρη, η κατάσταση του ηλικιωμένου άνδρα σταθεροποιήθηκε και το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά όπου και βρισκόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άνδρα. Πλέον, η κατάσταση της υγείας του έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο.

Καθοριστική ήταν και η συμβολή της παίκτριας της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, Δήμητρας Κατερίνη που επίσης σπουδάζει ιατρική και χρειάστηκε και η δική της συνδρομή προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο 70χρονος.

Πηγή: sportime.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook