Κρήτη | Παιδί γλίτωσε από θαύμα από τις μπαλωθιές που έπεφταν… βροχή

κρήτη-παιδί-γλίτωσε-από-θαύμα-από-τις-681789

Παραλίγο τραγωδία το απόγευμα της Κυριακής κοντά στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής στον Καρτερό Ηρακλείου που φαίνεται να έκανε το θαύμα της.

Ασυνείδητος «πιστολέρο» γέμισε τον ουρανό σφαίρες με αποτέλεσμα μία από αυτές να εξοστρακιστεί και να περάσει ξυστά από το κεφάλι ανήλικου παιδιού σε παρακείμενη κατοικία όπως ανέφεραν ακροατές του Ράδιο Κρήτη που επικοινώνησαν με το σταθμό.

Αμέσως προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση από τους γονείς του που τρομαγμένοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Στην περιοχή συγκεντρώθηκαν γείτονες και περίοικοι που ζητούσαν από τους αστυνομικούς να εντοπίσουν εκείνον που πυροβολούσε, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη θα θρηνούσαμε άλλο ένα θύμα και μάλιστα παιδί από τους άσκοπους πυροβολισμούς.

Οι γονείς σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη και του ekriti.gr έχουν υποστεί σοκ από το περιστατικό και δεν μπορούν να πιστέψουν πως από θαύμα γλύτωσε τη ζωή του το παιδί τους από την απερισκεψία του «πιστολέρο» και τις αδέσποτες σφαίρες. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα στην περιοχή για να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη.

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook