Κρήτη | Ούτε ευρώ αποζημίωση σε ιδιοκτήτρια καφετέριας στην Αγία Πελαγία που καταστράφηκε από την πλημμύρα

Έχει περάσει σχεδόν ενάμιση μήνας από την φονική πλημμύρα που σημειώθηκε στην Αγία Πελαγία του δήμου Μαλεβιζίου στις 15 Οκτωβρίου και δυστυχώς η επιχείρηση που διατηρεί η κόρη του κ. Κωνσταντίνου Παπαθεοφάνου στην περιοχή, παρά το ότι υπέστη μεγάλη καταστροφή, δεν έχει λάβει ακόμα ούτε ένα ευρώ.

Πρόκειται για καφετέρια την οποία ξεκίνησε να λειτουργεί με πολύ κόπο και θυσίες η κόρη του, φέτος το καλοκαίρι.

Όμως λίγο πριν το τέλος της τουριστικής σεζόν, είχε δυστυχώς την ατυχία να πληγεί από την κακοκαιρία.

Η βροχή σαν χείμαρρος κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της στην περιοχή, με την καφετέρια της κόρης του κ. Παπαθεοφάνου να έχει καταστραφεί ολοσχερώς, όπως αναφέρει.

Όπως ο ίδιος ο κ. Παπαθεοφάνου καταγγέλλει, “δέκα μαγαζιά είχαν πληγεί από την φοβερή αυτή κακοκαιρία. Οι εννέα από τους ιδιοκτήτες αυτών, έχουν αποζημιωθεί, η κόρη μου όμως δεν έχει λάβει ακόμα ούτε μια δραχμή για τις ζημιές που υπέστη. Πρόκειται για ένα καφέ στην παραλία. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι γιατί όλοι έχουν πάρει χρήματα και εμείς ακόμα τίποτα… Απευθύνθηκα σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για να πάρω απάντηση στο ερώτημά μου. Είναι δραματική η κατάσταση. Η κόρη μου αγωνίστηκε για να φτιάξει αυτό το μαγαζί και να είναι σε θέση να δουλέψει φέτος. Είχε υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά από όλα τα καταστήματα, κι όμως ακόμα δεν έχει πάρει φράγκο. Η βροχή δεν άφησε τίποτα όρθιο. Στεναχωριέμαι για την κόρη μου γιατί θυσίασε πολλά για να φτιάξει αυτό το μαγαζί”, λέει ο κ. Παπαθεοφάνου που απευθύνει αίτημα στους αρμόδιους να στρέψουν το βλέμματος τους στην περίπτωση της κόρης του ώστε να λάβει την αποζημίωση που δικαιούται και να μπορέσει να ορθοποδήσει ξανά.

neakriti.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ