Κρήτη | Ουρές χιλιομέτρων από χαλασμένα φανάρια – Σε ρόλο ηλεκτρολόγου οι αστυνομικοί

κρήτη-ουρές-χιλιομέτρων-από-χαλασμέν-934333
φωτό αρχείου

Πανδαιμόνιο επικράτησε το απόγευμα, για πάνω από δύο ώρες στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Μοιρών μετά το ΠΑΓΝΗ και συγκεκριμένα στο ύψος φαναριών που στρίβει κάποιος αριστερά όταν θέλει να πάει για Γούρνες.

Οι φωτεινοί σηματοδότες είχαν κολλήσει στο κόκκινο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων. Οι φωνές και η διαμαρτυρία αγανακτισμένων οδηγών, που εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα τους «έδιναν και έπαιρναν».

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας Ηρακλείου, που προσπάθησαν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και να κατευνάσουν τους εξαγριωμένους οδηγούς με δεδομένο ότι οι φωτεινοί σηματοδότες ήταν χαλασμένοι.

Πληροφορίες από διερχόμενους οδηγούς και πεζούς αναφέρουν πως οι άνδρες της Τροχαίας κλήθηκαν να ανοίξουν το καφάο, από το οποίο ρυθμίζονται τα φανάρια και να κάνουν επανεκκίνηση του συστήματος.

Και αυτό αφότου επί δύο ολόκληρες ώρες, σύμφωνα με καταγγελίες, καλούσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες, ανάμεσα τους την Περιφέρεια Κρήτης και την Πολιτική Προστασία, χωρίς καμία ανταπόκριση.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, οι παραπάνω Υπηρεσίες φέρονται να έχουν την ευθύνη προκειμένου να αντιμετωπίζουν άμεσα αντίστοιχα περιστατικά, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται οι διερχόμενοι από τα σημεία οδηγοί αλλά και για να μην προκληθεί κάποιο τροχαίο δυστύχημα ή ατύχημα.

Πηγή: creta24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook