Κρήτη | Ωρολογιακή υγειονομική «βόμβα» στο ακίνητο της πρώην Τροχαίας Ηρακλείου | Photos

κρήτη-ωρολογιακή-υγειονομική-βόμβα-1458044

Ο όρος «τριτοκοσμικές συνθήκες» είναι τουλάχιστον επιεικής για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο ακίνητο στην οδό Ταγμ. Τζουλάκη, που στέγαζε την πρώην Τροχαία Ηρακλείου.

Οι φωτογραφίες είναι το λιγότερο σοκαριστικές και καταδεικνύουν ότι στο πιο κεντρικό και τουριστικό μέρος της πόλης υπάρχει μια «ωρολογιακή υγειονομική βόμβα.

Υπενθυμίζεται ότι η Τροχαία Ηρακλείου παρέμεινε στο ακίνητο – το οποίο ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου – μέχρι και το 2009, οπότε και μεταφέρθηκε στο νέο Αστυνομικό Μεγάρου στην Νέα Αλικαρνασσό. Στον χώρο είναι κοινό μυστικό ότι βρίσκουν συχνά κατάφύγιο χρήστες ναρκωτικών.

Πριν από περίπου ένα χρόνο ανακοινώθηκε ότι τόσο ο συγκεκριμένο ακίνητο, όσο και αυτό του πρώην Αστυνομικού τμήματος στην πλατεία Καλλεργών (Λιοντάρια) «βγαίνουν στο σφυρί» από την ΕΤΑΔ, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στους τοπικούς φορείς, καθώς ο Δήμος Ηρακλείου χρόνια τώρα διεκδικεί να περιέλθουν στην ευθύνη της Λότζια.

Στο θέμα δεν υπήρξε σημαντική εξέλιξη, ενώ για την κατάσταση που επικρατεί κυρίως στο ακίνητο της πρώην Τροχαίας οι φωνές είναι πολλές.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες:

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook