Κρήτη | Όλη την εβδομάδα θα παραμείνει στο Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου

κρήτη-όλη-την-εβδομάδα-θα-παραμείνει-σ-1139843

Ολόκληρη την εβδομάδα προβλέπεται να παραμείνει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός στην κλινική «covid» του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, ύστερα από την ελαφρά υποτροπή που παρουσίασε από την Κυριακή, ανεβάζοντας και πάλι πυρετό.

Στην επικοινωνία που είχε η ΑΝΑΤΟΛΗ με το Δήμαρχο μας ενημέρωσε ότι εκτός από  το πρωί που είχε πυρετό, ολόκληρη τη χθεσινή ημέρα και μέχρι τις 20.00 που είχαμε την επικοινωνία, παρέμενε απύρετος. Άλλο σύμπτωμα, όπως μας είπε, δεν παρουσίασε, οι ιατροί, όμως, έκριναν ότι πρέπει να επαναλάβει σειρά εξετάσεων και καλλιεργειών αίματος, ούρων κλπ. Ερωτώμενος, σχετικά με το τι θα πράξει η υπόλοιπη εκτελεστική ομάδα της Δημοτικής Αρχής που ολοκλήρωσε την περίοδο της κατ’ οίκον καραντίνας, ο κ. Ζερβός είπε ότι αφού κανένας τους δεν παρουσίασε κάποιο σύμπτωμα, θα μπορούσαν να επαναδραστηριοποιηθούν. Δεν γνωρίζει, όπως είπε, αν θα κάνουν νέο τεστ «covid» – αυτό θα το αποφασίσουν οι ιατροί, είπε χαρακτηριστικά.

Με e-mail που τους απέστειλε τους ζητά μέχρι και αύριο οι επισκέψεις και παραμονή τους στις Υπηρεσίες του Δήμου να είναι περιορισμένες και να πυκνώσουν σταδιακά ώστε να περάσει και η τρέχουσα εβδομάδα και σιγά – σιγά να επιστρέψουν στη ρουτίνα της δουλειάς.

Η δημαρχεύουσα δημοτική σύμβουλος Δέσπω Καρνιαδάκη θα εξακολουθήσει να αντικαθιστά τον Δήμαρχο και αυτή την εβδομάδα και μέχρι να κριθεί από την ιατρική ομάδα που παρακολουθεί τον κ. Ζερβό, ότι θα μπορεί να επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντά του.

Πηγή:anatolh.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook