Κρήτη | Όλα του γάμου… δύσκολα – Κίνδυνος να χαθεί η χρονιά για δεύτερη φορά

Αφημένοι στην … τύχη τους είναι οι επιχειρηματίες γάμου και βάπτισης στην Κρήτη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, η πρόεδρος του Παγκρητίου Συλλόγου Επιχειρηματιών Γάμων και Βάπτισης Κάλι Κοκκινάκη.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε στα 100 άτομα, αναμένουμε να αλλάξει από 1η Ιουλίου. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ενημέρωση για περισσότερα άτομα και κάπως διαφορετικά μέτρα, όσον αφορά το χορό. Έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, προσπαθούμε να μπορέσουμε να πείσουμε τους αρμόδιους φορείς και πιέζουμε να αλλάξει αυτό γιατί πραγματικά είναι παράλογο και βλέπουμε ότι συμβαίνει, η απαγόρευση δεν έχει ουδεμία λογική» τόνισε η κα. Κοκκινάκη.

Σύμφωνα με την ίδια, γίνονται περισσότερες βαφτίσεις δεδομένου, ότι έχουν λιγότερους καλεσμένους ή γάμοι που έχουν αναβληθεί 2 με 3 φορές. «Ο κόσμος έχει απογοητευτεί βρίσκεται σε μια φάση σύγχυσης γιατί βλέπει παράλογα τα μέτρα ενώ κυκλοφορούμε σε σε δρόμους και βλέπουμε ελάχιστους να φορούν μάσκες, πάρτυ σε ξενοδοχεία, κατεβαίνουμε σε πλατείες και γίνεται ένας πανικός. Εθελοτυφλούμε και απαγορεύουμε τους γάμους. Είναι απαράδεκτο και συνεχίζουμε να πιέζουμε και να φωνάζουμε αλλά έχουμε κλειστά τα αυτιά μας στην κυβέρνηση».

Μάλιστα, επεσήμανε πως οι επιχειρηματίες έχουν αναλάβει ρόλο … ψυχολόγων. «Τα ζευγάρια είναι σε κατάσταση απογοήτευσης, κλάματα, αγωνία, θυμός. Τι άλλο να πούμε; Περιμένουμε να δούμε τα 300 άτομα γραπτώς και μετά να είμαστε σίγουροι γιατί πολλά γίνονται και ακούμε και άλλα γίνονται».

Από την πλευρά του, ο επιχειρηματίας γάμου και βάπτισης Δημήτρης Λουκάκης, τόνισε ότι γίνονται ελάχιστοι γάμοι και για συγκεκριμένο λόγο. «Διαφορετικά δεν γίνονται, όλοι ξέρουμε ότι γάμος στην Κρήτη με 100 φέτος και 300 άτομα τον άλλο μήνα, δεν πρόκειται να γίνουν. Η χρονιά θα χαθεί για δεύτερη φορά».

Παράλληλα πρόσθεσε, ότι τα μόνα τηλεφωνήματα που δέχονται οι επιχειρηματίες είναι για … ακυρώσεις και όχι για μεταθέσεις.

creta24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ