Κρήτη | «Όλα όσα έγιναν με συνέτριψαν» λέει ο Βρετανός πατέρας που αποφυλακίστηκε – Τι είπε για επίμαχο βίντεο και την κόρη του

κρήτη-όλα-όσα-έγιναν-με-συνέτριψαν-λ-1481985

Αποφυλακίστηκε ο 70χρονος από τη Βρετανία που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της 33χρονης κόρης του στα Μάλια, ενόσω έκαναν διακοπές (δείτε ΕΔΩ).

Ο ίδιος λίγο αφότου συνάντησε ξανά την κόρη του σε ξενοδοχείο της Κρήτης όπου και παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν κάποιες τυπικές διεκπεραιώσεις και να επιστρέψουν στην πατρίδα του, μίλησε σε βρετανική εφημερίδα.

«Αγκαλιαστήκαμε για πολλή ώρα και κλαίγαμε κι οι δύο. Η όλη κατάσταση ήταν πολύ συναισθηματική» είπε αρχικά επισημαίνοντας ότι στη συνέχεια απόλαυσε ένα καλό γεύμα.

«Η όλη εμπειρία ήταν μια κόλαση, ό,τι χειρότερο έχω ποτέ ζήσει. Με συνέτριψε και είμαι πολύ εξοργισμένος για το πώς συμπεριφέρθηκαν σε μένα και την κόρη μου» είπε ακόμη ο κ. Φόρσαϊθ, ενώ η κόρη του η οποία περίμενε τον πατέρα της είπε κλαίγοντας: «Έστεκα στο μπαλκόνι περιμένοντάς τον και όταν τον είδα, του φώναξα Μπαμπά είμαι εδώ! Σ’ αγαπάω».

Όσο για το επίμαχο βίντεο ο 70χρονος άνδρας τόνισε ότι η κόρη του εκείνο το βράδυ είχε πιει πολύ και ότι άρχισε να τσακώνεται μαζί της όταν προσπάθησε να την πάρει και να γυρίσουν πίσω στο ξενοδοχείο, αλλά εκείνη έγινε επιθετική.

Το βίντεο:

Κλαίγοντας ο Φορσάιθ είπε ότι η Αστυνομία του έδειξε το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και του ζήτησε να τους εξηγήσει τι συνέβαινε. «Τους είπα ότι όλο αυτό ήταν αθώο, ήταν απλά ένας πατέρας που προσπαθούσε να βάλει τη μεθυσμένη κόρη του στο κρεβάτι της. Αγαπώ τόσο πολύ την κόρη μου, είμαι τόσο προστατευτικός μαζί της και δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα κατηγορηθώ για κάτι τόσο ειδεχθές. Είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να ακούσει ένας πατέρας» ανέφερε.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook