Κρήτη | «Οι πρόσφυγες μιλούν με τους πρόσφυγες» – Ανοιχτή εκδήλωση στο Ηράκλειο

κρήτη-οι-πρόσφυγες-μιλούν-με-τους-πρό-1576435

Σήμερα στις 6 και μισή το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο η ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: Οι πρόσφυγες μιλούν σε πρόσφυγες.

H Αντιπροσωπεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, διοργανώνουν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18.30 στο Πολύκεντρο Δήμου Ηρακλείου Κρήτης – οδός Ανδρόγεω 4 – ανοιχτή συζήτηση για την ένταξη με θέμα: «Οι πρόσφυγες μιλούν σε πρόσφυγες».

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές, πρόσφυγες ουκρανικής, κουρδικής, ιρανικής και αραβικής καταγωγής που μένουν στην πόλη του Ηρακλείου, θα μοιραστούν ιστορίες από τη ζωή τους, αναδεικνύοντας σκοτεινές και φωτεινές πτυχές της καθημερινότητάς τους σε μια ξένη χώρα.

Τη συζήτηση, η οποία θα διεξαχθεί στα ελληνικά, θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Στέλιος Ζερβός. Θα υπάρχει διερμηνεία στο χώρο της εκδήλωσης και μέσω online streaming στα αγγλικά, γαλλικά, φαρσί, αραβικά και ουκρανικά.

Η σειρά ανοιχτών κύκλων συζητήσεων «Οι πρόσφυγες μιλούν σε πρόσφυγες» ξεκίνησε από την Ύπατη Αρμοστεία τον Δεκέμβριο του 2021. Οι προσκεκλημένοι είναι πρόσφυγες που έχουν ενταχθεί στη χώρα σε κοινωνικό, οικονομικό, γλωσσικό και πολιτιστικό επίπεδο και καλούνται να μιλήσουν σε άλλους πρόσφυγες με βάση την ιστορία τους και με στόχο να δώσουν ώθηση και στήριξη και σε άλλους.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση online, παρακαλώ εγγραφείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.cognitoforms.com/AlternativeMedia1/UNHCRHERAKLION2022

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook