Κρήτη | Οι μπαλωθιές ξεσήκωσαν ολόκληρο χωριό – Δύο συλλήψεις

κρήτη-οι-μπαλωθιές-ξεσήκωσαν-ολόκληρ-912158

Γλέντι με… μπαλωθιές πραγματοποιήθηκε χθες σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου με αποτέλεσμα οι αρχές να προχωρήσουν σε δύο συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένα χωριό του δήμου Γόρτυνας σηκώθηκε στο… πόδι εξαιτίας πυροβολισμών που ακούστηκαν από σπίτι που είχε οργανώσει γλέντι.

Κάτοικοι πήραν τηλέφωνο έντρομοι την αστυνομία και την ενημέρωσαν για το συμβάν με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε έρευνα στην περιοχή.

Έφτασαν στο σπίτι όπου είχε στηθεί το γλέντι και βρήκαν αρκετές κάλυκες, ένα όπλο και σφαίρες.

Παράλληλα, συνέλαβαν τον 34χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού και τον 41χρονο «μπαλωθιέρη».

One thought on “Κρήτη | Οι μπαλωθιές ξεσήκωσαν ολόκληρο χωριό – Δύο συλλήψεις

  1. Άσκοπες «Μπαλωθιές»! Σε γλέντι. Στην ενδοχώρα του νησιού. Μα ήντα λέεις! Δηλαδή πότε είναι σκόπιμες; Όταν κυνηγάς μπεκάτσες, τσίχλες, πέρδικες και λαγούς; Όταν θες να «καθαρίσεις» κάποιον; Σε γλέντι έπεσαν οι…»Μπαλωθιές», σιγά το πράμα! Εδώ έχει καταντήσει εμείς οι ντόπιοι να μην γυρίζουμε το κεφάλι καν όταν ακούμε πυροβολισμούς, μονάχα να το κουνάμε μουρμουρίζοντας «Άντε πάλι». Τέλος πάντων, σε χωριό γεννήθηκα, της ενδοχώρας. Δεν ακούγαμε πυροβολισμούς παρά μόνο την κυνηγετική περίοδο. Κι αν, λέω αν! Υπήρχε κάποιου άλλου είδους όπλο εκτός από δίκανο, ήταν επιμελώς κρυμμένο ως λάφυρο ή ενθύμιο πολέμου. Μετά το ’80 γίναμε μερακλήδες και λεβέντες κι έγινε το νησί μας ένα είδος φτωχού συγγενή του Σικάγο την εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook