Κρήτη | Οι γονείς του 22χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο δώρισαν τα όργανά του

κρήτη-οι-γονείς-του-22χρονου-που-σκοτώθ-1070346

Τα ξημερώματα της Δευτέρας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου η διαδικασία της λήψης ζωτικών οργάνων του 22χρονου Δημήτρη από την Ιεράπετρα, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο που είχε με την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του.

Ο άτυχος νεαρός είχε μεταφερθεί και νοσηλευόταν στην Εντατική του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά του ότι η κατάσταση του ήταν μη αναστρέψιμη αφού ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Παρά τον βαθύτατο πόνο τους, οι γονείς του βρήκαν το ψυχικό σθένος να συναινέσουν ώστε ζωτικά όργανα του παιδιού τους να προσφερθούν για μεταμόσχευση σε συνανθρώπους μας.

Η όλη διαδικασία είχε ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή που η οικογένεια του 22χρονου έδωσε τη συγκατάθεσή της για τη δωρεά οργάνων.

Αργά, τη νύχτα της Κυριακής, αναμένονταν στο Ηράκλειο γιατροί από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παραλάβουν τους νεφρούς και του κερατοειδείς χιτώνες του νεαρού δικυκλιστή.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook