Κρήτη | Οι δύο στον Εισαγγελέα και ο τρίτος στο νοσοκομείο μετά το «πιστολίδι» στην ταβέρνα

κρήτη-οι-δύο-στον-εισαγγελέα-και-ο-τρί-1130273

Στον Εισαγγελέα οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για το αιματηρό συμβάν, σε ταβέρνα στις Πάνω Γούβες το βράδυ της Τετάρτης που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 37χρονου κτηνοτρόφου καθώς και της 44χρονης συζύγου του (Δείτε ΕΔΩ)

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοί που οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ειναι ο 29χρονος που παραδόθηκε χθες στο Α.Τ. Χερσονήσου και που φέρεται να ειναι ο βασικός κατηγορούμενος για την αιματοχυσία και ο 32χρονος από το Καλό Χωριό ο οποίος σύμφωνα με τις κάμερες ασφάλειας φέρεται να είχε συμμετοχή στον καυγά που προηγήθηκε των πυροβολισμών που έπεσαν.

Τελικά δεν εμφανίστηκε ο αδερφός 29χρονου, ο 27χρονος αφού όπως έγραψε το Cretalive, τραυματίστηκε στη διάρκεια της συμπλοκής στα γόνατα, μάλιστα στο ένα πόδι έχει σπάσει το γόνατο του και στο άλλο έχει κοπεί ο τένοντας. Το γεγονός ότι παραμένει νοσηλευόμενος στο Βενιζέλειο και θα υποβληθεί σε επέμβαση καθιστά αδύνατη την εμφάνιση του ενώπιον του Εισαγγελέα.

Στους δύο συλληφθέντες ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο από κοινού κατά συρροή και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Αναμένεται να απολογηθούν τη Δευτέρα, καθώς ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία.

Να σημειωθεί ότι στον χώρο των δικαστηρίων βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ στο σημείο βρίσκονται και άντρες της ΕΚΑΜ, καθώς πέριξ του δικαστικού μεγάρου έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς του 37χρονου που τραυματίστηκε κατά την συμπλοκή, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες που φτάνουν για τον 37χρονο κτηνοτρόφο που τραυματίστηκε βαρύτατα από τους πυροβολισμούς, αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη. Μάλιστα αποσωληνώθηκε ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές είναι διαφωτιστικά σε μεγάλο βαθμό στο τι συνέβη έξω από την ταβέρνα. Καταγράφονται οι κινήσεις των δύο αδερφών, ενώ φαίνεται ότι ο 29χρονος κατεβαίνει με το πιστόλι στο χέρι. Ξεσπά άγριος καυγάς, όλοι γίνονται ένα κουβάρι, πέφτουν πυροβολισμοί, φίλος και κουμπάρος του 37χρονου τραυματία απομακρύνει κακήν-κακώς τα παιδιά, τα οποία προσπαθεί να προστατεύσει.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής που την ώρα ώρα του καυγά είχε πέσει για ύπνο, ακούστηκε φασαρία, σπασίματα και πυροβολισμοί. «Σηκώθηκα, είδα τον κόσμο και τη φασαρία. Ήρθε η αστυνομία και ασθενοφόρο» – αναφέρει η γυναίκα.

Με βάση το ρεπορτάζ, εκτός από τα δύο αδέρφια εντοπίζεται η παρουσία δύο ακόμα νεαρών, τα οποία όμως δεν φέρονται να είχαν συμμετοχή στο επεισόδιο.

Να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, μεταξύ των δύο πλευρών προϋπήρχε αντιπαλότητα για κτηματικές διαφορές. 

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook