Κρήτη | Οι δίδυμες «τα έβαλαν» με τους αστυνομικούς – Έβριζαν, έφτυναν και τελικά… συνελήφθησαν

κρήτη-οι-δίδυμες-τα-έβαλαν-με-τους-α-1018500
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δύο δίδυμες αδερφές ηλικίας 23 ετών συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο μετά από φασαρία έξω από τα δικαστήρια και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ  εξύβρισαν τους αστυνομικούς και έφτυσαν προς το μέρος τους. Οι 23χρονες οδηγήθηκαν στο τμήμα όπου κι εκεί συνέχισαν να είναι εριστικές.

Μαζί τους στο τμήμα προσήχθησαν τρεις επίσης φίλοι τους νεαρής ηλικίας, οι οποίοι δεν επέδειξαν την ίδια συμπεριφορά με τις προαναφερθείσες. Και στους πέντε επιβλήθηκε πρόστιμο για τη μη χρήση μάσκας και για άσκοπη μετακίνηση.

creta24.gr

5 thoughts on “Κρήτη | Οι δίδυμες «τα έβαλαν» με τους αστυνομικούς – Έβριζαν, έφτυναν και τελικά… συνελήφθησαν

    1. Ξύλο τσογλανακια….
      Ποια χούντα? Στην Αμερική θα τους ειχαν ρίξει χάμω και μερικά ηλεκτροσόκ να έρθουν πάλι στα συγκαλα τους τα δίδυμα και τα τρίδυμα

      1. Οταν θαρθουνε για σενα, Περικλη, να δω ποιος θα εχει μεινει για να σε γλυταρει απ το ραβδι των μπατσοι. Ξυπνα οσο μπορεις ακομης!

  1. δεν πανε καλα τα παιδακια… κακομαθημενα μεταλλαγμενα, τι να πεις, ολα μασημενα και στα πουπουλα, δεν εχουν μαθει τα κωλοπαιδα ουτε να σεβονται, ουτε τι θα πει «οχι»… καλα τα παθανε ομως, να βαλουνε μυαλουδακι. ε ρε που παμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook