Κρήτη | Οι απατεώνες μάταια… προσπάθησαν να αρπάξουν τα 85.000 ευρώ από πρατήριο καυσίμων

κρήτη-οι-απατεώνες-μάταια-προσπάθησ-1446525

Στην προσπάθεια έμεινε τελικά, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η προσπάθεια επιτήδειων να στήσουν άλλη μία απάτη, αυτή την φορά σε βάρος 65χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, στην Χερσόνησο (δείτε εδώ)

O 65χρονος εξαπατήθηκε με έναν… συνδυασμό link και τηλεφωνικής επικοινωνίας, που είχε ως αποτέλεσμα οι επιτήδειοι να αποκτήσουν πρόσβαση στο e-banking του.

Αρχικά ο επιχειρηματίας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι «χάθηκαν» 85.000 ευρώ, ωστόσο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τελικά τα χρήματα «μπλοκαρίστηκαν» και οι απατεώνες έμειναν στο… περίμενε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, το «μπλοκάρισμα» έγινε πιο εύκολο γιατί οι άγνωστοι δράστες επιχείρησαν, μέσω των κωδικών του 65χρονου, να «φτάσουν» και σε λογαριασμούς άλλων!

Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήδη – με αφορμή και την συζήτηση που γίνεται το τελευταίο διάστημα για τα καύσιμα – οι επιχειρηματίες του κλάδου έχουν ενημερωθεί για την προσοχή που πρέπει να επιδεικνύουν σε «περίεργες» προσεγγίσεις αγνώστων!

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook