Κρήτη | Οι ανατριχιαστικές στιγμές και η μεγάλη επιχείρηση για τη νεαρή γυναίκα που έχασε το χέρι της από τη μηχανή του κιμά

κρήτη-οι-ανατριχιαστικές-στιγμές-και-1608574

Έχασε το χέρι της η 27χρονη κοπέλα, η οποία βίωσε εφιαλτικές στιγμές τη στιγμή που εγκλωβίστηκε σε μηχανή του κιμά, σε κρεοπωλείο στο Ασήμι, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο ΠΑΓΝΗ δεν κατάφεραν να το σώσουν.

Στο πλευρό της κοπέλας βρίσκονται συγγενείς και φίλοι, ενώ στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου ο οποίος νωρίτερα βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να διαπιστώσει το νέο αυτό εργατικό ατύχημα, τονίζοντας την αναγκαιότητα της τήρησης των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής στους χώρους εργασίας.

Το συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε τη στιγμή που η γυναίκα εργαζόταν στο κρεοπωλείο και βρισκόταν σε διαδικασία αλέσεως του κιμά, με τις συνθήκες να διερευνώνται από την Επιθεώρηση Εργασίας.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το χέρι στη μηχανή του κιμά, ενώ νωρίτερα στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του χεριού της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πρόκειται για το πρώτο εργατικό ατύχημα για το 2023 το οποίο έρχεται να προστεθεί στον ήδη μακρύ κατάλογο των εργατικών ατυχημάτων.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook