Κρήτη | Οδοντίατρος ακινητοποίησε και παρέδωσε στην αστυνομία τον επίδοξο ληστή

κρήτη-οδοντίατρος-ακινητοποίησε-και-1204721

Τουλάχιστον ασυνήθιστη ήταν η σύλληψη ενός επίδοξου ληστή στο Ηράκλειο, στις 11 χθες το βράδυ.

Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ φόρεσαν χειροπέδες σε έναν 45χρονο Έλληνα ο οποίος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κρατώντας ένα σφυρί, και εκτοξεύοντας απειλές, προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα από έναν 44χρονο οδοντίατρο, στην οδό Γιαμαλάκη, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, o οδοντίατρος όχι μόνο δεν έχασε την ψυχραιμία του, αλλά ακινητοποίησε ο ίδιος με τη βοήθεια ενός περαστικού, τον 45χρονο, κάλεσε την αστυνομία και τον παρέδωσε!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, άμεσα χθες (09.04.2021) το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για ληστεία που διαπράχτηκε σε βάρος ημεδαπού στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, χθες (09.04.2020) το βράδυ στο Ηράκλειο ο ημεδαπός με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή  αντικειμένου, προσπάθησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει από τον ημεδαπό παθόντα τσάντα η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά αντικείμενα.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας συνελήφθη ο ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook