Κρήτη | Οδηγοί έσωσαν σκυλάκι που έτρεχε τρομαγμένο στην εθνική οδό | Video

κρήτη-οδηγοί-έσωσαν-σκυλάκι-που-έτρεχ-1661168

Σταμάτησαν τα οχήματά τους, «μπλόκαραν» τον ΒΟΑΚ και έτρεχαν να σώσουν ένα σκυλάκι που έτρεχε τρομαγμένο στο δρόμο.

Μπροστά στο απίστευτο και ταυτόχρονα συγκινητικό για την στάση των οδηγών περιστατικό βρέθηκε το συνεργείο της Τηλεόρασης CRETA και του Creta24.gr.

Βυτιοφόρα, νταλίκες και αυτοκίνητα είχαν σταματήσει επί του ΒΟΑΚ, με τους οδηγούς να προσπαθούν να πιάσουν το 9 μηνών κουτάβι που έψαχνε τρόπο διαφυγής από τον ΒΟΑΚ.

Υπό τον φόβο να προκληθεί κάποιο τροχαίο και το μικρόσωμο σκυλί να βρεθεί νεκρό, οι οδηγοί τράβηξαν χειρόφρενο και προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τη… Ρίτα, ενώ και όσοι ακολουθούσαν περίμεναν υπομονετικά μέχρι να διασωθεί το ζώο.

Όταν πια οδηγός κατάφερε να πιάσει το κουτάβι, βρήκε τα στοιχεία της ιδιοκτήτριάς του στο λουρί του και η γυναίκα που ειδοποιήθηκε να παραλάβει το κατοικίδιό της.

Μάλιστα όσο οι οδηγοί προσπαθούσαν να σώσουν τη Ρίτα και εκείνη έψαχνε να την βρει καθώς είχε αντιληφθεί ότι το σκυλί το είχε… σκάσει από το σπίτι.

Το κουτάβι παρέμεινε στο αυτοκίνητο της Τηλεόρασης CRETA, με τυχερή την δημοσιογράφο Μαρία Μαυρομάτη, στην αγκαλιά της οποίας κούρνιαζε η Ρίτα μέχρι να έρθει η ιδιοκτήτριά της.

creta24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook