Κρήτη | Ο Βασίλης Κεγκέρογλου υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

κρήτη-ο-βασίλης-κεγκέρογλου-υποψήφιο-1072785

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ. «Εκδηλώνω ενδιαφέρον να είμαι υποψήφιος», δηλώνει στην εφορευτική επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Βασίλης Κεγκέρογλου, θέτοντας έτσι υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές – Εξετάζεται η πρόταση να δοθεί παράταση μίας εβδομάδας για τις απαραίτητες υπογραφές.

Με τη Φώφη Γεννηματά να βρίσκεται εκτός για λόγους υγείας από τη μάχη της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, απευθυνόμενος στην εφορευτική επιτροπή του ΚΙΝΑΛ εκδήλωσε το ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές κοντά στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Κεγκέρογλου, ζήτησε μία εβδομάδα προθεσμία, προκειμένου να συγκεντρώσει και να καταθέσει τις 45 από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ή από 5.000 μέλη του κόμματος υπογραφές, για τη διαδοχή της κ. Γεννηματά.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, στην κούρσα για τη διαδοχή της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, θα μείνουν οι Λοβέρδος, Καστανίδης και Ανδρουλάκης, από την στιγμή που έχουν συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών.

Υπενθυμίζεται πως αύριο, Παρασκευή, θα συγκληθεί και το αρμόδιο όργανο που θα ελέγξει (δειγματοληπτικά) αν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που προβλέπει το καταστατικό του κόμματος.

Εαν δεν αλλάξει κάτι, οι εσωκομματικές κάλπες αναμένεται να στηθούν κανονικά στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook