Κρήτη | «Ό,τι χρήματα έχεις βάλε τα στην τσάντα» – Πόσα πήρε από το σούπερ μάρκετ ο δράστης της ένοπλης ληστείας

κρήτη-ότι-χρήματα-έχεις-βάλε-τα-στην-942221

Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη που «μπούκαρε» σε Σούπερ Μαρκετ στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στο Ηράκλειο, το απόγευμα της Τετάρτης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) , χωρίς δυσάρεστες συνέπειες για τους ανθρώπους που βρισκόταν εκείνη την ώρα μέσα στην κατάστημα, έχει εξαπολύσει η αστυνομία.

Πηγές αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και σύλληψή του ενώ υλικό από κάμερες ασφαλείας τόσο της συγκεκριμένης επιχείρησης αλλά και παρακείμενων καταστημάτων έχουν ήδη «μπει» στο μικροσκόπιο των αρχών και ερευνώνται εξονυχιστικά.

Ο δράστης μπήκε γύρω στις 7.30 το απόγευμα στο κατάστημα και κατευθύνθηκε προς την υπάλληλο που ήταν στο ταμείο ζητώντας της να του παραδώσει τα χρήματα.

«Ό,τι χρήματα έχεις βάλε τα στη τσάντα να φύγω, της είπε και η υπάλληλος που σίγουρα ξέρει πολύ καλά τι να κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις, χωρίς να φέρει αντίσταση του παρέδωσε ότι λεφτά υπήρχαν», ανέφερε μεταξύ άλλων στο neakriti άνθρωπος που ανήκει στο δυναμικό της επιχείρησης.

«Οι εργαζόμενοι μας έχουν εκπαιδευτεί μέσω σεμιναρίων, πολύ καλά σε τέτοιους είδους περιστατικά. Δεν μου κάνει εντύπωση η ώρα που μπήκε. Ο δράστης δεν είχε θράσος αλλά «επαγγελματισμό». Ήταν αθόρυβος και ήξερε πού καλά τι έκανε και όπως σας είπα όχι μόνο μπήκε απαρατήρητος αλλά έφυγε και χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι. Σίγουρα ήταν ώρα αιχμής αλλά ο ίδιος κινήθηκε έξυπνα».

Σύμφωνα πάντως με όσα έγιναν γνωστά , ο δράστης μην έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αλλά φορώντας καπέλο τύπου τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου, μπήκε στο σούπερ μάρκετ και με προτεταμένο πιστόλι, ζήτησε από την έντρομη ταμία τα χρήματα και ενώ μέσα στον ίδιο χώρο, υπήρχε και άλλο άτομο που εργαζόταν.

Στη συνέχεια, βγήκε σαν «κύριος» και πεζός τράπηκε σε φυγή, έχοντας μαζί του περίπου 800 ευρώ.

«Επίσης αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι και η αστυνομία κινήθηκε αστραπιαία και μεγάλη δύναμη έφθασε άμεσα στο κατάστημα. Υποθέτω ότι είναι Έλληνας και σε καμία περίπτωση δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο. Έχουμε εμπιστοσύνη και περιμένουμε να μας ενημερώσουν για τα αποτελέσματα των ερευνών τους», τόνισε άνθρωπος της επιχείρησης.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook