Κρήτη | Ο Σάββας Πούμπουρας ντύθηκε «Μπισμπίκης» και χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Καρναβάλι της Ιεράπετρας

κρήτη-ο-σάββας-πούμπουρας-ντύθηκε-μπ-1637872

Σε αποκριάτικη διάθεση βρίσκεται και ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος έδωσε το παρών στο καρναβάλι της Ιεράπετρας.

Ο γνωστός παρουσιαστής επέλεξε μάλιστα, να μεταμφιεστεί σε… Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω της πρόσφατης εμφάνισής του στην πίστα, δίπλα στη Δέσποινα Βανδή.

Ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή που τραγουδούσε η αγαπημένη του και αφού χόρεψε ζεϊμπέκικο, της έδωσε ένα φιλί. Τον χορό του μιμήθηκε και ο Σάββας Πούμπουρας στο καρναβάλι της Ιεράπετρας, ακριβώς έξω από το δημαρχείο, ενώ ένας άλλος άνδρας, ντυμένος Δέσποινα Βανδή του τραγουδούσε.

@iamchaniotaki #foryou #tiktokgreece #fyp #tiktok #viral #vandi #bisbikis #ierapetra #carnival #poumpouras ♬ πρωτότυπος ήχος – Chaniotaki

Ο παρουσιαστής χόρεψε, με τον κόσμο γύρω του να τον χειροκροτά, ενώ στη θέση των λουλουδιών, υπήρχαν χαρτόκουτα, τα οποία δεν δίστασε να κλωτσήσει, όπως ακριβως έκανε ο ηθοποιός με τα πανέρια στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου βρέθηκε.

Μάλιστα, στη συνέχεια, η «Δέσποινα Βανδή» κάθισε στα πόδια του και οι δύο άνδρες προσποιήθηκαν ότι φιλιούνται, όπως ακριβώς έκανε και το ζευγάρι.

Ο χορός του Σάββα Πούμπουρα ανέβηκε στον λογαριασμό ενός χρήστη του TikTok και από τη στιγμή εκείνη, έχει γίνει viral.

@gsphotography8 Όταν λέμε για καρναβάλι Κρήτη 2023 καλή σαρακοστή #κρητη #καρναβάλι #carnival #Carnival #ζεμπεκια #ζεμπεκικο #αστεια #tiktok_kritika #virallllllllllllll #Greece #ελληνικοτικτοκ #ελλαδα #virall #varal #? #? #greece #? #? ♬ We Will Rock You – Remastered 2011 – Queen

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook