Κρήτη | Ο παπάς των Αγιών Παρασκιών χόρεψε σούστα με τη νύφη – Το βίντεο από τον γάμο που έγινε viral

κρήτη-ο-παπάς-των-αγιών-παρασκιών-χόρε-1493671

Σίγουρα αυτός ο γάμος θα μείνει στην ιστορία και σε αυτό βοήθησε ο πάτερ Αλέξανδρος, ο ιερέας του χωριού των Αγιών Παρασκιών.

Σε γάμο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουλίου, στην πλατεία του χωριού, ο πάτερ Αλέξανδρος, που βρίσκεται στις λύπες αλλά και στις χαρές των συγχωριανών του, χόρεψε με τη νύφη κλέβοντας την παράσταση με τις ικανότητές του στους παραδοσιακούς κρητικούς χορούς.

Ο χορός του παπά ξετρέλανε τους πάντες με τους καλεσμένους να τραβούν βίντεο, ένα εκ των οποίων έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, με τις προβολές και τα likes να ανεβαίνουν διαρκώς.

@fotinigewόταν ο πάτερ του χωριού είναι μερακλής!!!??♬ πρωτότυπος ήχος – fotini gew?

«Όταν ο πάτερ του χωριού είναι μερακλής!!», είναι η περιγραφή στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον πάτερ Αλέξανδρο που χόρεψε… σούστα τον μαλεβιζιώτη με τη νύφη.

Ο παπάς αποδείχθηκε μεγάλος χορευταράς αφού μετά την σούστα με τη νύφη, χόρεψε ζεϊμπέκικο με τους συγχωριανούς υπερήφανους να χτυπούν παλαμάκια.

Ο γάμος τελέσθει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου, ενώ ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού, με το συγκρότημα του Γρηγόρη Σαμόλη και του Δημοσθένη Τσακαλάκη.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook