Κρήτη | Ο μικρός Χρήστος – Άγγελος που έδωσε «μάχη» με την λευχαιμία ζητά ξανά τη βοήθειά μας

κρήτη-ο-μικρός-χρήστος-άγγελος-που-έ-1653403

Γολγοθάς η επιβίωση για την οικογένεια του μικρού Χρήστου – Άγγελου Αραπάκη – Δημοπούλου, ο οποίος έδωσε «μάχη» με την λευχαιμία και ζητά ξανά την βοήθειά μας, καθώς οι ορμονικές θεραπείες που πρέπει να υποβληθεί έχουν υψηλό κόστος και η οικογένεια αδυνατεί να ανταποκριθεί.

Η περιπέτεια της οικογένειας ξεκίνησε πριν τρία χρόνια στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» της Αθήνας όταν οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο μόλις 4 ετών τότε μικρός Χρήστος – Άγγελος, το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, πάσχει από οξεία μελογενή λευχαιμία.

Ωστόσο το δεύτερο παιδί της οικογένειας η -τότε- 3χρονη Ειρήνη βρέθηκε 100% συμβατή δότρια μυελού των οστών και έτσι έγινε μεταμόσχευση, με την οικογένεια να χαμογελάει ξανά. Η μεταμοσχευτική περίοδος του Άγγελου Χρήστου εξελισσόταν καλά, ώσπου εμφάνισε μικροκηλιδώδες εξάνθημα προσώπου, κορμού και άκρων το οποίο αντιμετωπίστηκε με χορήγηση κορτιζόνης, σύμφωνα με την επίσημη γνωμάτευση των ιατρών.

Την ίδια ώρα και ενώ όλες οι δυσκολίες που πέρασε η οικογένεια φαίνεται να ανήκαν στον παρελθόν, ο καρκίνος έκανε «μετάσταση». Οι θεράποντες ιατροί σύντομα προχώρησαν σε αφαίρεση του οργάνου στο οποίο είχε κάνει μετάσταση ο καρκίνος.

Ο 7χρονος πρέπει να υποβληθεί σε νέο κύκλο ιδιαίτερα κοστοβόρων θεραπειών με χορήγηση ορμονών, με την οικογένεια να δυσκολεύεται να ανταποκριθεί οικονομικά. Έτσι ζητά για άλλη μία φορά την βοήθεια του κόσμου, «ότι μπορεί ο καθένας», όπως χαρακτηριστικά λέει η μητέρα του μικρού Χρήστου – Άγγελου, Κωνσταντίνα, που και η ίδια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα η 29χρονη Κωνσταντίνα πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, την ινώδη δυσπλασία προσώπου και εγκεφάλου και της είναι εξαιρετικά δύσκολο να εργαστεί. Ο σύζυγος εργάζεται, ωστόσο και πάλι είναι δύσκολο να τα βγάλουν πέρα. Τα παιδιά, ο μικρός Χρήστος – Άγγελος, η 4χρονη Ειρήνη, η 2 ετών Μαρία και ο 13 μηνών Εφραίμ, έχουν απόλυτη ανάγκη από ρούχα, τρόφιμα και ό,τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας.

Αυτό που ζητά η οικογένεια, είναι ένα μικρό βοήθημα από τον καθένα μας, όποιος μπορεί, ακόμα και η παραμικρή βοήθεια, για εκείνους θα είναι σημαντική, μέσα στις τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Εάν επιθυμείτε να βοηθήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Κωνσταντίνα Αραπάκη – Δημοπούλου στο τηλέφωνο: 6983707957.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook