Κρήτη | Ο καυγάς για τα… μάτια μιας γυναίκας είχε απρόβλεπτη τροπή

κρήτη-ο-καυγάς-για-τα-μάτια-μιας-γυνα-749302

Ένα απίστευτο περιστατικό που είχε σημειωθεί έξω από συνοικιακό μπαρ στο Ηράκλειο για τα …μάτια μιας γυναίκας εκδικάστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Η κατάσταση ανάμεσα στους δύο …αντίζηλους κρητικούς εκτροχιάστηκε σε τέτοιο βαθμό που μετά από διαπληκτισμό ο ένας έφθασε στο σημείο να εγκλωβίσει το χέρι του άλλου στο παράθυρο του αυτοκινήτου του, να ανεβάσει το τζάμι και να βάλει μπρος με ταχύτητα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κάθισε χθες στο εδώλιο με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης (κακούργημα) καθώς ο παθόντας αφού κατάφερε να απελευθερώσει το χέρι του, προσέκρουσε λιπόθυμος πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και εν συνεχεία στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι ο παθόντας ήταν εκείνος που του επιτέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και τον άρπαξε από το λαιμό με αποτέλεσμα να βάλει μπρος το όχημα για να απεγκλωβιστεί από τα χέρια του καθώς ένιωθε ότι κινδύνευε η ζωή του.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης κ. Σπύρο Βρέντζο, τον έκρινε ένοχο για την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης (σε βαθμό πλημμελήματος) και του επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή.

Πηγή:cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook